کارگاه "رمز موفقیت با هوش هیجانی و هوش اجتماعی" در دانشگاه سوره برگزار می‌شود

1400/08/01   21:00

دفتر مشاوره و خدمات روانشناسی دانشگاه سوره، کارگاهی را تحت عنوان "رمز موفقیت با هوش هیجانی و هوش اجتماعی" ویژه دانشجویان، کارمندان و استادان، به صورت مجازی برگزار می‌کند.

کارگاه "رمز موفقیت با هوش هیجانی و هوش اجتماعی" در دانشگاه سوره برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، دفتر مشاوره و خدمات روانشناسی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، کارگاهی را تحت عنوان "رمز موفقیت با هوش هیجانی و هوش اجتماعی" به صورت مجازی برگزار می‌کند.

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق سامانه سیباد به آدرس زیر، در این کارگاه‌ حضور یابند.

قابل ذکر است که این کارگاه به صورت رایگان ارائه خواهد شد.

مدرس این کارگاه، دکتر نجف طهماسبی پور، روانپزشک و دانشیار دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و رئیس دانشکده علوم انسانی است.

زمان: دوشنبه، 3 آبان ماه ۱۴۰۰  از ساعت ۲۰:۳۰ تا ۲۱:۳0

خواهشمند است پس از اتمام جلسه، پیشنهادها و نقطه نظرهای خود را با شماره زیر به اشتراک گذاشته و اعلام فرمایید.

کارشناس دفتر مشاوره و خدمات روانشناسی: سرکار خانم احمدی

شماره تماس: ٠۹۳۵۴۸۹۸۹۴۳

کارگاه "رمز موفقیت با هوش هیجانی و هوش اجتماعی" دفتر مشاوره و خدمات روانشناسی ویژه دانشجویان؛ کارمندان و استادان مدیریت امور دانشجویی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره