دانشجوی دانشگاه سوره در سوگواره ملی به‌وقت دلتنگی درخشید

1400/10/22   16:00

دانشجوی دانشگاه سوره در نخستین سوگواره ملی «به‌وقت دلتنگی» مورد تقدیر قرار گرفت.

دانشجوی دانشگاه سوره در سوگواره ملی به‌وقت دلتنگی درخشید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره_ شکوفه سیاوشی دانشجوی رشته ارتباط تصویری (گرافیک) دانشگاه سوره در بخش تجسمی رشته پوستر نخستین سوگواره ملی «به‌وقت دلتنگی»، حائز رتبه «شایسته تقدیر» شد.
این سوگواره در چهاربخش ادبی، هنری، تجسمی و رسانه برگزار شد که بخش ادبی در محورهای شعر، ترانه، داستان کوتاه، خاطره‌نویسی، دل‌نوشته و نمایشنامه‌نویسی و بخش هنری نیز در محورهای فیلمنامه، پادکست، نماهنگ و موسیقی برگزار شده است. همچنین بخش تجسمی این سوگواره در محورهای نقاشی و خوشنویسی و بخش رسانه نیز در محورهای تیتر، گزارش و یادداشت پذیرش آثار داشت.
۷۴۵ شرکت‌کننده از ۱۵ استان کشور به دبیرخانه سوگواره آثار ارسال کردند، که یک هزار و ۱۲۲ اثر به داوری و در نهایت ۵۸ نفر در این سوگواره برگزیده شدند. اختتامیه این سوگواره هنری، یکشنبه ۱۹ دی در سالن اجتماعات باشگاه میلاد کرج برگزار شد.

نخستین سوگواره ملی «به‌وقت دلتنگی» دانشجوی گروه گرافیک دانشکده هنر دانشگاه سوره