افتتاحیه یادمان سردار ایران و 176 کبوتر مهاجر

1398/11/18   11:56:00

یادمان سردار ایران و ۱۷۶ کبوتر مهاجر در گالری آیه دانشگاه سوره افتتاح شد.

افتتاحیه یادمان سردار ایران و 176 کبوتر مهاجر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، یادمان سردار ایران و ۱۷۶ کبوتر مهاجر در گالری آیه دانشگاه سوره افتتاح شد. در آیین افتتاحیه که بعد از ظهر امروز 19 بهمن ماه با همکاری شهرداری منطقه ده برگزار شد، دکتر ساعی رئیس دانشگاه سوره، معاونین و چند تن از اعضای هیأت علمی و همچنین حسین بحیرایی شهردار منطقه ده، معاون فرهنگی شهردار و جمعی از همراهان ایشان حضور داشتند.

‎در این یادمان آثار منتخب در دو فرم عکس و طراحی پوستر در قالب 30 عکس و همچنین 30 پوستر پس از داوری در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.

‎قابل ذکر است شهربانو امانی یکی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران نیز از مهمانان ویژه این مراسم بود.

‎درحاشیه این افتتاحیه در دفتر ریاست دانشگاه نشستی صمیمی بین رییس دانشگاه، شهردار منطقه ده و هیأت همراه ایشان برگزار شد و با یکدیگر به گفت و گو پرداختند.

مراسم اختتامیه این یادمان در تاریخ 29 بهمن ماه 98 برگزار خواهد شد که به 3 آثار برتر در هر بخش جوایزی تعلق خواهد گرفت.

افتتاحیه سردار ایران حاج قاسم سلیمانی 176 کبوتر مهاجر شهرداری منطقه ده شورای اسلامی شهر دانشگاه سوره