بازدید یک روزه دانشجویان دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره از مجلس شورای اسلامی

1400/10/14   19:00

چندین تن از دانشجویان کلاس «تکنولوژی‌های ارتباطی» رشته‌های روزنامه‌نگاری و روابط عمومی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره ورودی ۹۸، روز چهارشنبه ۸ دی‌ماه در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی حاضر شدند.

بازدید یک روزه دانشجویان دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره از مجلس شورای اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، چندین تن از دانشجویان کلاس «تکنولوژی‌های ارتباطی» رشته‌های روزنامه‌نگاری و روابط عمومی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره ورودی ۹۸ به همراه استاد خود دکتر حامد علامتی، روز چهارشنبه ۸ دی‌ماه در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی حاضر شدند. علی نیکزاد، نایب رئیس اول مجلس، سیدنظام‌الدین موسوی سخنگوی هیأت رئیسه مجلس و مدیر عامل پیشین خبرگزاری فارس، علی خضریان نماینده شهر تهران و سردبیر سابق روزنامه فرهیختگان، میزبان این دانشجویان بودند و با آن‌ها به گفت‌وگو نشستند. همچنین کلاس «تکنولوژی‌های ارتباطی» دکتر علامتی در محل مجلس برگزار شد.

بازدید یک روزه دانشجویان دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره مجلس شورای اسلامی