ثبت‌نام دوره‌های تابستانه مرکز آموزش‌های تخصصی سوره همراه تخفیف‌های ویژه برای دانشجویان دانشگاه سوره آغاز شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره، ثبت‌نام دوره‌های  تابستانه مرکز آموزش‌های تخصصی سوره در دپارتمان‌های صنایع‌دستی، هنرهای تجسمی، گرافیک، سینما، رسانه و... شروع شد.

این دوره‌ها شامل دوره‌هایی همچون تربیت مربی هنر کودک، طراحی تذهیب، جواهرسازی، گویندگی فیلم مستند، ایلوستریتور، فتوشاپ، فیلم‌برداری موبایلی، تایپ ده انگشتی، سایت ساز، طراحی بازی با اسکرچ، نمایشنامه خوانی، فن بیان و گویندگی، میکس و مسترینگ و نسخ مقدماتی است.

دانشجویان دانشگاه سوره می‌توانند به‌صورت انفرادی و گروهی در این دوره‌ها شرکت کنند و در پایان دوره از طرف مرکز آموزش‌های تخصصی سوره مدرک پایان دوره دریافت کنند.

گفتنی است، این دوره‌ها شامل تخفیف ثبت‌نام انفرادی و گروهی است و همه افراد می‌توانند از این دوره‌ها بهره‌مند شوند.

برای کسب اطلاعات بیشتر  یا  ثبت‌نام می‌توانید به  سایت WWW.SOORETC.COM  مراجعه یا با شماره 09104716749 تماس بگیرید.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهدوره‌های تابستانه همراه با تخفیف ویژه ثبت‌نام گروهی برای دانشجویان دانشگاه