محیط کارمندی، محیط شرافت و پاکدامنی و محیط کار برای اسلام و مسلمین است.

۱۳۷۵/۰۶/۰۷(رهبر معظم انقلاب)

ضمن عرض تسلیت اربعین سید سالار شهیدان اباعبدالله الحسین و یاران باوفایش و قبولی عزاداری های همکاران ارجمندم، و گرامی‌داشت تقارن این ایام با سالگرد شهادت مظلومانه شهیدان مظلوم دولت شهید رجایی و شهید باهنر, کسانی که فارغ از پست و مقام فقط برای خدمت به مردم می‌اندیشیدند.

روز چهارم شهریورماه روز کارمند، روز تجلیل از انسان‌های شایسته‌ای است که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای پرودگار است. این فرصت را بهانه‌ای می‌دانم برای تبریک و قدر دانی از زحمات تمامی کارمندان صدیق و پرتلاش و خستگی ناپذیر دانشگاه سوره که در راستای رضایت ارباب رجوع از هیچ تلاشی کوتاهی نکردید و همواره با اراده‌ای مثال زدنی برای سربلندی و ارتقای دانشگاه با همتی مضاعف و خالصانه در تمام قسمت‌ها و واحد‌های مختلف کوشا بودید تشکر نمایم.

امیدوارم با کمک و همکاری شما عزیزان در ارتقا و بهبود کیفیت دانشگاه همواره موفق‌تر از گذشته حرکت کنیم.

توفیق روز افزونتان را از پروردگار متعال خواهانم.

سیدایرج زارع

معاون اداری مالی دانشگاه

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهپیام معاون اداری مالی دانشگاه سوره به مناسبت روز کارمند