منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری
×

مشاهده خبر

گروه آموزشی انیمیشن و جلوه‌های بصری، دانشکده‌ هنر با همکاری کانون انیمیشن معاونت فرهنگی، هفتمین هفته‌ انیمیشن دانشگاه بین‌المللی سوره از دوازدهم تا چهاردهم آبان ماه 1403 را با استقبال و شرکت علاقه‌مندان و دانشجویان برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین‌المللی سوره، این رویداد که جدای از ابعاد فرهنگی، به مسائل آموزشی و پژوهشی نیز توجه داشت؛ در روز نخست با اکران سه انیمیشن منتخب از آثار دانشجویان و دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد رشته انیمیشن سوره، آغاز به کارکرد. در این برنامه، پس از پخش سه اثر برگزیده‌ جشنواره‌‌های ملی، جهانی و به‌ویژه فستیوال پویانمایی بین‌المللی تهران؛ فاطمه احمدی، پرستو کاردگر و رؤیا سلیمی کارگردان‌های «حفره‌ بعدی»، «کلنل» و «سو» درباره شرح روند تولید، حضور در بازارهای جهانی و توضیح دادند و به پرسش‌های حاضرین پاسخ دادند. 

در نشست دوم با حضور استاد امین شهیدی، موضوع انیمیشن در دنیای بازی و صنعت گیمینگ مطرح شد. این سازنده‌ مطرح بازی‌های رایانه‌ای ایرانی، در مارکت جهانی و از بنیان‌گذاران استودیوی بازی‌سازی«black cube games » با نمایش نمونه‌های لازم و ارائه‌ پاورپوینت، نقش تأثیرگذار انیمیشن در صنعت بازی‌سازی را به‌تفصیل بیان کرد. شهیدی همچنین سیر تکامل گرافیک و شخصیت‌پردازی‌های انیمیشنی دربازی‌های اولیه و ساده‌تر تا بازی‌های سه‌بعدی امروزی، با نشان دادن ویدیو کلیپ و تریلر هر بازی  شرح داد.   

روز دوم؛ در ادامه‌ برنامه‌های روز نخست، این بار سه رخداد ویژه

۱. کارگاه تعاملی دکوپاژ: استاد سلمان طاهری

۲. هوش مصنوعی در انیمیشن: استاد روانبخش صادقی

۳.‌ معرفی جشنواره‌های بین‌المللی (شرایط و نحوه‌ ورود به آن‌ها) به همراه نمایش انیمیشن "در سایه‌ سرو" (انیمیشن ایرانی درراه جایزه‌ اسکار) با حضور و ارائه‌ سازندگان؛ استاد حسین ملایمی و استاد شیرین سوهانی در صبح و بعدازظهر برگزار شد.

سومین و آخرین روز نیز در حالی پشت سر گذاشته شد که در سه نشست صبح و بعدازظهر، احسان نصری آزادانی از دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد انیمیشن سوره و از چهره‌های فعال در هنر گردانی و NFT و مدير سابق حراجی گالری سیحون، به تشریح چیستی، مزایا و معایب و معرفی هنرمندان ایرانی NFT و بحث اقتصاد هنر پرداخت.

در جریان نشست استاد فردین خلعتبری؛ موسیقی‌دان و آهنگساز سرشناس ایرانی و سازنده‌ موسیقی فیلم‌ها و سریال‌هایی چون: «چ»، «تهران ۱۵۰۰»، «اتوبوس شب»، «پرتقال خونی»، «به رنگ ارغوان»، «شهرزاد»، «مدار صفر درجه» و.... درباره‌ اهمیت فردیت اثر در موسیقی و عینیت کار هنرمند و موسیقی‌دانان‌مطرح، در حوزه انیمیشن سخنرانی کرد.

حسن ‌ختام هفتمین هفته انیمیشن دانشگاه بین‌المللی سوره نیز با پخش سه انیمیشن از آثار دانش‌آموختگان دانشگاه بین‌المللی سوره به نام‌های «پَتِتیک» ساخته نرگس ذاکری، «دختران ننه دریا» ساخته سحر غفوریان و «دژکاک» ساخته آزاد معروفی، همراه بود و درنهایت هر سه کارگردان به پرسش‌های فراوان حضار و دانشجویان پاسخ دادند.

لازم به ذکر است هفتمین هفته انیمیشن به همت کانون انیمیشن دانشگاه بین‌المللی سوره در سه روز و در سالن سینمای شهید فهیمی برگزار شد.

 

اشتراک در:

کلمات کلیدی: دانشگاه سورههفتمین هفته انیمیشن دانشگاه بین‌المللی سوره برگزار شد

نظر خود را بنویسید