دانشکده هنر دانشگاه بینالمللی سوره میزبان عکاسِ روایتگر، محمد فرنود بود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی سوره به همت گروه عکاسی فرنود در سالن سینمای شهید فهیمی ساعاتی را با دانشجویان این دانشگاه گذراند و تجربیات خود را با آنان به اشتراک گذاشت. محمد فرنود، عکاس ایرانی زاده ۱۳۳۶ سمنان از عکاسان مطرح ایرانی و برنده دو دوره جایزه عکاسی بینالمللی «ورلد پرس فوتو» برای مجموعههای جنگ ایران و عراق (۱۹۸۲) و زمینلرزه رودبار و منجیل (۱۹۹۰) است
در ابتدای این نشست مدیر گروه عکاسی دانشگاه سوره، دکتر مرتضی صدیقیفرد با بیان مقدمه ای و خوش آمدگویی به دانشجویان رشته عکاسی جلسه را آغاز کرد.
پس از او، محمد فرنود به نمایش آثارش در طول نیمقرن عکاسی پرداخت و پیرامون عکسها و مواجههاش با جهان عکاسی سخن گفت. وی در ادامه در صحبتهای خود به تجربه کردن و سفر به دنیای درون اشاره داشت و تأکید کرد: گاهی لازم نیست به قله هیمالیا یا اورست سفر کرد یا آن را فتح کرد یا در کره ماه قدم گذاشت، زیرا درون هر انسان قلههای مرتفعتر و مسافتهای طولانیتر و سیارههایی با اهمیتتر وجود دارد و همه آسمان و همه جهان در درون ماست، اما بدانید سفر به درون بسیار خطرناکتر از رفتن به کره ماه یا قله اورست است.
محمد فرنود در نشست پنجشنبه به دانشجویان عکاسی دانشگاه سوره گفت: من آنچه را که به شما منتقل میکنم تجربه است و درواقع تجربه است که یک عکاس را میسازد. وی افزود: اگر روزی در زیر بمباران ایستاده عکاسی کردم نشان از شجاعت نبود، بلکه نشان از مبارزه با مرگ بود.
وی افزود: اگرچه که بمباران و جنگ ایران تمامشده و عکسها و خبرهایش دیگر در صدر لیست خبرگزاریهای جهان نیست ولی در قلب و زندگی ایرانیان همچنان ادامه دارد. او با عکسهایش به زیبایی تمام زشتیهای جنگ و مرگ را محکوم کرده و هیچ انسانی را مستحق آن رنج و عذاب نمیداند. در این جلسه استادان گروه عکاسی دانشگاه سوره، دکتر کامران شریفی و استاد معینی جم نیز حاضر بودند و در کنار دانشجویان به گفتگو پرداختند.
نظر خود را بنویسید