در نشست دوجانبه دانشگاه بینالمللی سوره و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، بر توسعه همکاریهای علمی دانشگاهی و فعال کردن ظرفیتهای دانشگاهی در شبکهسازی تعاملات پایدار، تأکید شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بینالمللی سوره در نشستی مشترک به میزبانی دانشگاه بینالمللی سوره و اداره کل توسعه همکاریهای دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بر توسعه همکاریهای علمی با استفاده از ظرفیت دانشگاهی تأکید شد.
رئیس دانشگاه بینالمللی سوره در ابتدای این نشست ضمن خوش آمدگویی و ابراز خرسندی از برگزاری چنین نشستهای مشترکی میان دانشگاه بینالمللی سوره و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بیان کرد: یکی از مهمترین راههای ارتباطی میان دانشگاه بینالمللی سوره بهعنوان نماینده کشور ایران و سایر کشورهای خارجی، رایزنهای فرهنگی هستند.
وی افزود: دانشگاه بینالمللی سوره بهعنوان دانشگاهی مأموریت محور در تلاش است تا در امر تربیت دانشجویانی در حوزه هنر، فرهنگ، علوم ارتباطات و معماری بهطور ویژه اهتمام داشته باشد و ضمن پرداختن به امر آموزش بهعنوان مأموریت اصلی خود، حرکت خود را بهسوی تربیت و پرورش جوانان آیندهساز و نسلی متفاوت ادامه دهد.
دکتر محمدحسین ساعی با تأکید بر ویژگیهای منحصربهفرد دانشگاه بینالمللی سوره به ظرفیت بالای این دانشگاه در حوزه پژوهش و تحقیقات اشاره کرد و افزود: اکنون دانشگاه بینالمللی سوره دارای دانشجویان افتخارآفرینی است که دستاورد همین ظرفیت بالای دانشگاه در تحقیق و تولید علم هستند. لذا چنین ظرفیتی نباید نادیده گرفته شود. بهعنوانمثال میتوان به نشستهای علمی، کرسیهای ترویجی، وبینارها، سمپوزیوم ها، کارگاهها و .... اشاره کرد که در یک سال پژوهشی گذشته بیش از 100 مورد بوده است.
رئیس دانشگاه بینالمللی سوره در خصوص همکاریهای علمی و دانشگاهی در زمینههای هنری، معماری و ارتباطاتی با سایر ارگانها اعلام آمادگی کرد و افزود: خوشبختانه دانشجویان دانشگاه بینالمللی سوره در سازمانهای بزرگی مشغول به کار هستند و میتوانند زمینهساز همکاریهای بیشتری در عرصههای بزرگتر و صحنه بینالملل باشند.
در بخش دیگری از این نشست، مدیرکل توسعه همکاریهای دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی اظهار کرد: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی وظیفه مهمی دارد و آن برقراری ارتباطات و فعال کردن ظرفیتهای دانشگاهی است.
محمدعلی ربانی افزود: در دنیای امروز هنرمندان مرجعیت بالایی دارند و هر کشوری که این ظرفیت را فعال کند در دیپلماسی فرهنگی میتوان مؤثرتر عمل کند؛ چراکه هنر هم اعتماد ساز و هم تسهیلکننده ارتباطات است. لذا برای محقق شدن این مهم دانشگاه بینالمللی سوره از ظرفیت بسیار خوبی برخوردار است که به کمک گفتوگوهای علمی فرهنگی و برقراری همکاریهای موضوعی و منطقی تلاش میکنیم مفاهمه شکلگرفته و بر اساس آن همکاریهایی نیز با نهادهای دانشگاهی خارج از کشور اتفاق بیفتد.
مدیرکل توسعه همکاریهای دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به جهت تسهیل ارتباط مؤثر دانشگاه بینالمللی سوره با عرصههای بینالمللی بر اجرای مواردی همچون برقراری و تسهیل ارتباطات بین دانشگاهها و دانشجوهای داخل و خارج، اعزام هیأت های مختلف علمی فرهنگی و معرفی ظرفیت دانشگاه بینالمللی سوره در عرصه بینالمللی، جذب دانشجوی خارجی از کشورهای همسایه و جهان اسلام بهمنظور تربیت نیروی انسانی در بستر انقلاب، تسهیل تعاملات هیأت علمی با دانشگاههای دیگر و توافق و همکاری مجموعه دانشگاهها تأکید کرد.
ربانی همچنین ابراز کرد: دانشگاه بینالمللی سوره باید به مقری برای تعاملات مستمر هنر پایدار تبدیل شود. با برگزاری برنامههایی همچون جشنوارههای فرهنگی و هنری، هفته فرهنگی، مجموعه رویدادهای هنری و ... شبکهسازی صورت گرفته و تعاملات تسهیل شوند.
در انتهای نشست روسای دانشکدههای دانشگاه بینالمللی سوره نیز هر یک با شرح اقدامات صورت گرفته در حوزه بینالمللی و مقاومت و همچنین بیان ظرفیتهای هر دانشکده و تشریح بسترهای تعامل، اعلام آمادگی برای همکاری کردند.
نظر خود را بنویسید