منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری
×

مشاهده خبر

دانشجویان مقطع دکتری رشته مدیریت رسانه دانشگاه بین‌المللی سوره با حضور در خبرگزاری فارس با مدیرعامل این خبرگزاری دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین‌المللی سوره، هم‌زمان با ایام بزرگداشت روز دانشجو و به دعوت مدیرعامل خبرگزاری فارس، دانشجویان دکتری رشته مدیریت رسانه دانشگاه بین‌المللی سوره به همراه دکتر شاه منصوری استاد دانشگاه، روز شنبه ١٧ آذر در خبرگزاری فارس حضور یافته و با پیام تیرانداز مدیرعامل این خبرگزاری دیدار کردند.
مدیرعامل خبرگزاری فارس در این دیدار، ضمن بیان تجربیات کسب‌شده در طرح تحولی فارس به طرح‌های پیشِ روی خبرگزاری اشاره‌کرده و با تشریح موضوعاتی چون مدیریت منابع انسانی در سازمان‌های رسانه‌ای و لزوم تغییرپذیر بودن افراد در صنایع خلاق، بر آموزش مستمر نیروهای یک سازمان رسانه‌ای به‌عنوان اصلی مهم تأکید کرد و افزود: جبران خدمت و افزایش انگیزه در کارکنان یک سازمان رسانه‌ای جایگاه ویژه‌ای دارد. حس مفید بودن ازجمله عوامل مهم در ایجاد و افزایش انگیزه در خبرنگاران به‌عنوان کارکنان یک سازمان رسانه‌ای است که حتی از حقوق و دستمزد تأثیرگذاری بیشتری دارد.
دکتر بیتا شاه منصوری استاد دانشگاه بین‌المللی سوره نیز در این دیدار، ضمن بیان نکاتی درباره مدیریت منابع انسانی در صنایع خلاق به لزوم رعایت اخلاق حرفه‌ای و رسانه‌ای اشاره کرد و گفت: تعیین شاخص و سنجه‌های ارزیابی کارکنان به‌ویژه در سازمان‌های رسانه‌ای دارای اهمیت است و بازخورد گیری می‌تواند ما را به اهداف نزدیک کند و جلوی انحراف مسیر را بگیرد.
در خلال این نشست، مدیرعامل خبرگزاری فارس به سؤالات دانشجویان نیز پاسخ داد.

اشتراک در:

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهدیدار دانشجویان دانشگاه بین‌المللی سوره با مدیرعامل خبرگزاری فارس

نظر خود را بنویسید