به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، دوشنبههای نقد کتاب، مجموعه وبینارهایی بود که از ترم گذشته، به همت معاونت پژوهشی دانشگاه، هر دوشنبه در سامانه سیباد بارگذاری میشد و به تحلیل، نقد و بررسی کتابهای تخصصی در زمینههای مختلف، با حضور نویسنده هر کتاب میپرداختند و بیش از ده وبینار تحت عنوان دوشنبههای نقد کتاب در طول این دو ترم برگزار شد و با استقبال خوب اساتید و دانشجویان همراه بود.
رامتین شهبازی در این گفتوگو اظهار داشت: ما از نقاط مختلف ایران شرکت کننده داشتیم و شرکت کنندگان در وبینار، گاهی تا سقف ۲۰۰ نفر هم میرسیدند و به لحاظ اتصال به شبکه اینترنتی هم مشکل خاصی نداشتیم.
در بعد از تعطیلات نوروزی نیز در همین ترم جاری، قصد داریم دوباره این اتفاق تداوم داشته باشد و اساتید جدید و کتابهای جدیدی را به بوته نقد بگذاریم، حتی اساتید خارج از ایران که با سیاستهای سوره نیز هماهنگی دارند در خدمتشان خواهیم بود.
شهبازی در مورد لطمههای مجازی شدن در کنار فواید آن افزود:
تئاتر و سینما رشتههای تمامأ حضوری محسوب میشوند و مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری، مربوط به کل کشور است که بازخورد حضوری بودن را ندارد و صرفأ مربوط به دانشگاه سوره نیست.
و همین طور عدالت مالی برقرار نمیشود؛ این عدالت در دانشگاههای دولتی پابرجاست ولی دانشگاههای غیرانتفاعی از این عدالت محروم هستند؛ با این حال ما اقدام به برگزاری چنین وبینارهایی کردیم. استادانی هم هستند مانند آقای فدوی که برای تدریس در برخی وبینارها به ما افتخار دادند، اما هیچ دستمزدی از ما طلب نکردند و تا به امروز حاضر به دریافت هیچ مبلغی نشدند.
ما تلاش خودمان را در بستر مجازی کردیم که بچهها از مباحث درسی دور نمانند ولی با این حال در بعضی مواقع دیدیم بچهها لطمه میخورند؛ سعی کردیم این ترم با برنامهریزی درست، بخشهایی از واحدها را با رعایت دستورالعملهای بهداشتی، حضوری برگزار کنیم.
در همین ترم جاری، ما استادانی برجسته داریم که میتوانند به ما در حوزه آموزش کمک کنند از جمله بهرام دهقان، احمد رضا درویش و مجید برزگر و بسیاری از اساتید دیگر که میتوانند در امر آموزش دروس عملی به ما کمک کنند.
وی ادامه داد: به علاوه ما در زمانی زندگی میکنیم که وظیفه دانشگاهها فقط آموزش دروس نیست و اگر دانشگاهی نتواند فعالیتهای فرهنگی و درآمدزایی خودش را ارتقا ببخشد وَلو اینکه دانشگاه دولتی باشد، محکوم به شکست است؛ دانشگاه باید فضاهایی به وجود بیاورد که دانشجویان بتوانند تواناییهای خود را به نمایش بگذارند. خدا را شکر دانشگاه سوره در این دوران مجازی، این فرصت را برای دانشجویان خود فراهم میآورد.
مدیر گروه سینمای سوره به تأسیس مدرسه تابستانه سینما اشاره کرد و گفت:
در معاونت سینمایی وزارت ارشاد، بخشی بود به عنوان مدرسه ملی سینما که تعطیل شد.
در دورهای که این بخش فعالیت داشت، ما سعی کردیم دانشجویان و دانشگاه و بدنه سینما را بههم پیوند دهیم؛ بر این اساس یک حلقه ارتباطی ایجاد کردیم و دانشجویان فعالمان را به پروژههای مختلف معرفی کردیم، ولی بهخاطر عدم همکاری بخش سینما، این اتفاق تداوم نیافت.
به همین منظور، من یک طرحی به عنوان مدرسه تابستانه سینما ارئه کردم؛ در این طرح یک شورای سیاست گذاری برایش تعریف شد که یک عضو آن هم دانشگاه سوره بود و ما از اساتید خوب برای آموزش دعوت کردیم، ولی این بار به تعطیلات تابستان برخوردیم؛ اما دانشگاه سوره به دانشجویان این اجازه را داد که در طول تابستان، دوره آموزش خود را بگذرانند و ما به ۳۰ فیلم ۳ دقیقهای پرداختیم و داوری هم انجام شد که خوشبختانه جوایز بخشهای نخست را نیز دانشجویان سوره دریافت کردند.
نظر خود را بنویسید