دکتر غلامرضا اسلامی در همایش ملی هنر انقلاب اسلامی با بررسی دیدگاههای هستی شناسانه بیان کرد: طبق دیدگاه هستیشناسانه، انسان یکی از مخلوقات موردبررسی این نظام است.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه بینالمللی سوره دکتر سید غلامرضا اسلامی استاد تمام دانشکده معماری و شهرسازی سوره در این همایش با بررسی برخی مدلهای هستی شناسانه گفت: با قدری جابهجا کردن مدلهای شناخت انسان درمییابیم که شناخت انسان باروحیه هنر نقد انقلاب اسلامی مرتبط است.
این استاد دانشگاه در خصوص مدلسازی در جامعه گفت: در بسیاری از گفتارها و در علم فلسفه در تعریف تاریکی گفته میشود: آنجا که نور نیست. دیالکتیک، یا این یا آن، و یا نه این، نه آن وجود دارد و ما مجبور هستیم یکی از اینها را انتخاب کنیم. «یوتوپیا» یا همان مدینه فاضله و هتروتوپیا ناکجاآبادی هست و نمیدانیم کجا است.
نه شرقی نه غربی
وی افزود: دنیای الکترونیک امروز نیز دنیای «هتروتوپیا» است و جوانان شدیداً از این نوع محتواها استقبال میکنند. در انقلاب اسلامی ما، اولین باری بود که مفهوم نه این و نه آن صحبت شد. در انقلاب ما عبارت نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی که بسیار بسیار نو و تازه بود گفتمان رایج شد.
وی افزود: با استفاده از چنین مدلهایی است که بر اساس علم میتوان به ارتقای انسان و تربیت نفس رسید. همچنان که داستان سیمرغ در منطقالطیر عطار، میبایست آن راه و مسیر را طی میکردند تا سیمرغ بشوند و درنهایت دریافتند که خودشان سیمرغ هستند.
این استاد دانشکده معماری و شهرسازی سوره در انتها انجام مدلسازی بیشتر و تعریفهای کمتر را توصیه و علمی نگاه کردن به موضوعات را مهم ارزیابی کرد و پژوهشگران را به پیگیری و علتیابی در آینده توصیه کرد.
نظر خود را بنویسید