منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری
×

مشاهده خبر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، نشست صمیمی دانشجویان ورودی جدید کارشناسی ارشد دانشکده هنر با رئیس دانشگاه سوره، معاونین، رئیس دانشکده هنر و مدیران گروه های آموزشی این دانشکده برگزار شد.
   
   
در این نشست ابتدا خسرو خسروی رئیس دانشکده هنر ضمن خوش آمدگویی به دانشجویانی که در مقطع کارشناسی ارشد پذیرفته شده اند گفت: اهتمام به امر پژوهش مهمترین بخش از تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد است که نمود آن را در پایان نامه می توان دید. 
وی مقطع کارشناسی ارشد را دروازه ای برای ورود به بازار کار حرفه ای دانست و از دانشجویان خواست از امکاناتی که دانشگاه برای دانشجویان فراهم کرده استفاده کنند تا دراین دوره تحصیلی علاوه بر کسب تجربیات علمی و آکادمیک در زمینه های اجرایی و عملیاتی نیز موفق شوند.
   
   
در بخش دیگری از این نشست عبدالکریم عطارزاده معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با ابراز امیدواری درباره ارتقاء علمی و اجتماعی دانشجویان در دانشگاه سوره گفت: ضروری است که دانشجویان برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی در طول دوران تحصیل به آیین نامه هایی که روی سایت اطلاع رسانی شده است دقت کنند. 
وی ادامه داد: هر دانشجو باید در چهار ترم تحصیلی، مقطع ارشد را به پایان برساند و تنها یک نیم سال امکان مرخصی برای دانشجویان وجود دارد. با توجه به کوتاه بودن دوره کارشناسی ارشد بهتر است دانشجویان از ترم دوم نسبت به انتخاب موضوع پایان نامه اقدام نمایند.
عطارزاده همچنین از برگزاری دوره های مهارت افزایی خبرداد و افزود: در هر رشته بین 30 تا 40 واحد درسی تعریف شده است که دانشجویان بر اساس علایق شخصی خود و با هزینه بسیار مناسب می توانند در این دوره ها شرکت کرده و در پایان دوره، مدرک رسمی تخصصی واحدهای مهارت افزایی را دریافت نمایند. در این دوره ها از اساتید مجرب و مطرح کشور برای تدریس دعوت به عمل خواهد آمد.
   
   
محمد حسین ساعی رئیس دانشگاه سوره نیز ضمن خیرمقدم به دانشجویان گفت: باید به مقطع کارشناسی ارشد نگاهی متفاوت از مقاطع قبل داشت زیرا در این مرحله از تحصیل، آمادگی برای ورود به بازار پررقابت و گاه بی رحم کار شکل می گیرد بنابراین تلاش بیشتر در این مقطع تحصیلی مساوی با موفقیت بیشتر است.
وی درس خواندن در مقطع کارشناسی ارشد را یک کار تمام وقت دانسته و ادامه داد: در دانشگاه ابعاد مختلفی مورد نظر قرار می گیرد. نخست ایجاد امکان تحصیل و آموختن و دیگری سطح وسیع ارتباطات با دانشجویان خوب و تشکیل تیم هایی برای کار حرفه ای است. همچنین مراجعه به منابع کتابخانه ای و پژوهشی که بروز آن در پایان نامه قابل مشاهده است از وظایف دانشجویان این مقطع خواهد بود.
رئیس دانشگاه سوره با اشاره به گروه های دانشجویی ادامه داد: فعالیت های گروهی در دانشگاه می تواند بنیان کارهای حرفه ای در فعالیت های رسمی خارج از دانشگاه قرار گیرد. در دانشگاه سوره تمرکز کمتر روی فعالیت های فوق برنامه دیده می شود که تلاش شده تا در سال تحصیلی پیش رو این نقصان از میان برود.
   
   
مهران هوشیار معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره نیز در بخشی از این نسیت ضمن معرفی معاونت تحت مدیریت خود گفت: معاونت دانشجویی حامی دانشجویان است و این حمایت را در قالب امکانات مورد نیاز دانشجویان انجام می دهد. 
وی افزود: تشکیل کانون ها و انجمن های علمی، ایجاد کارگروه های متناسب با نیازهای دانشجویان، ارائه وام به مبلغ 15 میلیون ریال به مدت سه ترم و ارائه خدمات مشاوره ای در زمینه های اجتماعی، فردی و کسب و کار از جمله تلاش های معاونت دانشجویی و فرهنگی است.
هوشیار در ادامه ضمن تاکید بر استفاده بهینه از وقت و امکانات از سوی دانشجویان گفت: هم افزایی دانشجویان در قالب حضور در کانون ها و انجمن های علمی علاوه بر مزیت هایی که در کار حرفه ای دانشجویان فراهم می کند می تواند در ارتقاء سطح دانشگاه و تبدیل آن به برند نیز موثر باشد. از جمله کانون های موفق در این زمینه کانون های عکاسی، انیمیشن و انجمن علمی دانشکده معماری را میتوان نام برد.
در پایان این نشست نیز دانشجویان مطالبات و درخواست های خود را با مسئولین دانشگاه در میان گذاشتند.
این نشست با حضور مسئولین دانشگاه و دانشجویان رشته های عکاسی، سینما و پژوهش هنر در سالن سینمای شهید فهیمی برگزار شد.

   
  
   
   
   
   
   
   
انتهای پیام/
اشتراک در:

کلمات کلیدی: هم افزایی دانشجویان در انجمن های علمی باعث تقویت دانشگاه می شود

نظر خود را بنویسید