منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری
×

مشاهده خبر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی_ روز گذشته ۲۶ دی ۱۴۰۰؛ بار دیگر «نگارخانه عالی حوزه هنری» میزبان «نمایشگاه سه نقاش» آثاری از سه استاد برجسته دانشکده هنر سوره به نام‌های استاد «خسرو خسروی، احمد خلیلی فرد و رضا هدایت» بود. این نمایشگاه به همت دانشگاه سوره و با همکاری مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری از امروز دوشنبه ۲۷ دی آغاز و تا ۵ بهمن ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت. در این نمایشگاه ۲۴ تابلو از سه استاد در معرض دید علاقه‌مندان قرار می‌گیرند؛ تابلوهایی که با مضامین دینی و انقلابی به تصویر کشیده شدند و تحسین بیننده را از عطر شاعرانه این هنرمندان با رنگ و قلم‌ بر می‌انگیزد.

مخاطب در این نمایشگاه شاهد تجارب متفاوت این سه استاد قدیمی و یار همیشگی دانشگاه سوره است و هم‌نشینی تجربه، خلاقیت و سبک و سیاق فردی را در تک‌تک این تابلو می‌بیند.

اما این تمام ماجرا نیست؛ چراکه دانشکده هنر سوره به‌پاس خدمات و پیشکسوتی این سه استاد که دو نفر از آنان به نام‌های استاد خسروی و استاد خلیلی فرد که در آستانه بازنشستگی از دانشگاه سوره هستند مراسم تقدیر و تجلیلی از آنان را در چهارم بهمن ۱۴۰۰ تدارک دیده است تا با خاطره‌ای خوش این اساتید را بدرقه کند.

 

دانشگاه سوره و ترویج هنر اسلامی و انقلابی

دکتر محمدحسین ساعی «رئیس دانشگاه سوره» که در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه حضور داشت در گفتگو با خبرنگار ما گفت: دانشگاه سوره به‌عنوان دانشگاهی که «آموزش» و «ترویج هنر اسلامی و انقلابی» را محور فعالیت‌های خودش قرار داده است همواره تلاش دارد در حوزه‌هایی مربوط به هنر، فعالیت‌های ترویجی داشته باشد که البته محوریت آن نیز بیشتر بر روی دوش اساتید و دانشجویان رشته هنر است. ازاین‌رو، ما در این نمایشگاه شاهد آثار سه استاد بزرگوار رشته نقاشی در دانشگاه سوره هستیم که قریب ۲۰ سال در این دانشگاه مشغول به تدریس بودند و این دوستان به «نقاشان جبهه اسلامی» معروف هستند. دانشگاه سوره علاوه بر برگزاری این نمایشگاه، در روزهای آینده نیز مراسم تقدیری از دو تن از این اساتید به نام استاد خسرو خسروی و استاد احمد خلیلی فرد که در آستانه بازنشستگی هستند برگزار خواهد کرد تا این اساتید را با یادی خوش بدرقه کرده باشیم.

معرفی دستاوردهای آموزشی

دکتر کاظم نظری «رئیس دانشکده هنر سوره» که همیشه پای ثابت کارهای هنری این دانشکده است نیز در مراسم افتتاحیه حضور داشت و هدف از برگزاری این نمایشگاه را معرفی دستاوردهای آموزشی این سه استاد که بیش از دو دهه در دانشگاه سوره سابقه تدریس دارند اعلام می‌کند و می‌گوید: «آثار این نمایشگاه مرتبط با مسائل دینی و انقلاب اسلامی است و این سه استاد از اساتید برجسته و خبره دانشکده هنر سوره محسوب می‌شوند که سالیان سال در مجموعه‌های دانشگاهی کشور فعال بودند و آثار ارزنده‌ای را هم در سطح شهر تهران خلق کردند و امیدواریم همه‌کسانی که از این نمایشگاه دیدن می‌کنند از این آثار لذت ببرند.

وی همچنین می‌افزاید: دانشکده هنر سوره در سه ماه اخیر، دو نمایشگاه شامل نمایشگاه نقاشی‌خط که ماه قبل برگزار شد و همین نمایشگاه را برگزار کرده و انشا الله در اسفند امسال هم، در پردیس ملت نمایشگاه آثار کلیه آثار دانشجویان هنرهای تجسمی را برگزار خواهیم کرد.

اعتبار فعالیت های هنری در گرو دیدن شدن است

دکتر زکیه سادات طباطبایی «معاون پژوهشی دانشگاه سوره» هم معاونت پژوهشی را یار و یاور اساتید و دانشجویان در برگزاری نمایشگاه و برنامه‌ها عنوان می‌کند و درباره این نمایشگاه می‌گوید: «خوشبختانه آثار زیادی در طول سال توسط اساتید و دانشجویان دانشگاه سوره تولید می‌شود و لازم است که این آثار دیده شوند چراکه اعتبار فعالیت‌های هنری به دیده شدن آنان است. این در حالی است که برگزاری نمایشگاه از سوی سه استاد برجسته نقاشی دانشکده هنر سوره، انگیزه‌ای برای دانشجویان این رشته برای فعالیت‌های بیشتر ایجاد خواهد کرد تا بدانند که این فرصت برای آثار آنان نیز فراهم خواهد بود»

آثار سه تفنگدار ایرانی!

استاد احمد خلیلی فرد هم به‌عنوان یکی از اساتید برگزارکننده این نمایشگاه، برگزاری آن را تقدیر دانشکده هنر سوره از این سه استاد می‌داند و می‌گوید: « قصد گروه نقاشی دانشکده هنر سوره از برگزاری این نمایشگاه؛ تقدیر و تجلیل از این سه استاد بوده تا توانایی‌های آنان در این حوزه به معرض دید مخاطبین قرار بگیرد».

وی بابیان اینکه در این نمایشگاه از هر استاد ۸ تابلو حضور دارد، خبر می‌دهد که سبک و سیاق نقاشی هرکدام از این اساتید با همدیگر متفاوت و مختص به خود هنرمند است.

استاد خلیلی فرد در مورد سبک تابلوهای خود می‌افزاید: کارهای من در قالب خاص هنری جای ندارد اما می‌توان در این تابلوها رگه‌هایی از رمانتیسم و نگارگری ایرانی را شاهد بود. این در حالی است برخی از تابلوهای من در این نمایشگاه جدید و برخی‌ها برای دومین بار است که به معرض نمایش گذاشته‌ می‌شود.

وی ادامه می‌دهد: «برگزاری نمایشگاه سه نقاش، آدمی را به یاد سه تفنگدار یا سه یار دبستانی می‌اندازد اما ما سه تن جزو هیات علمی گروه نقاشی دانشکده هنر سوره هستیم. من خودم از بدو تأسیس دانشگاه سوره با این دانشگاه همکاری می‌کردم و معتقدم که استعداد دانشجویان نقاشی این دانشگاه عالی است و دانشکده هنر سوره در حوزه آموزش از زمره دانشگاه‌های مطرح کشور است.

دانشگاه سوره یکی از دانشگاه های موفق کشور

استاد رضا هدایت هم که در این نمایشگاه با ۸ تابلو حضور دارد می‌گوید: «اگرچه تابلوهای من را نمی‌توان در قالب خاصی تعریف کرد اما سبک و سیاق این تابلوها فردی است و در این تابلوها موضوعاتی مثل پرنده، اسب و گیاه که نمادی از عناصر طبیعت هستند در کنار زن که نماد زندگی است قرار دارند و درمجموع یک زندگی مسالمت‌آمیز برای رسیدن به آرامش را تداعی می‌کنند.

وی بابیان اینکه تابلوهای من در این نمایشگاه برای اولین بار است که به معرض تماشا گذاشته می‌شود ادامه می‌دهد: «خوشبختانه دانشگاه سوره با اساتید خبره و کادر دلسوزی که دارد یکی از دانشگاه‌های موفق کشور است و دانشجویان خوبی را هم تاکنون تربیت‌کرده است که جای امیدواری دارد».

 

 

 

 

 

 

 

اشتراک در:

کلمات کلیدی: افتتاحیه نمایشگاه سه نقاش، آثار هنری سه استاد برجسته، دانشکده هنر، دانشگاه سوره

نظر خود را بنویسید