روابط عمومی دانشگاه سوره_ معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره در خصوص رشته جدیدی که بهتازگی راهاندازی شده گفت: دانشگاه سوره همسو با پیشرفت فناوری و تکنولوژی در حوزههای هنری این دغدغه را داشت که از لحاظ فناوری و دیجیتال در رشته هنر نیز اقدام شایانی انجام دهد. درواقع یکی از رشتههای پرطرفدار و نیازمند بازار کار رشته «جلوههای ویژه بصری» بود. از دو سال گذشته تابهحال ایجاد این رشته در دانشگاه سوره از دغدغههای مهمی بود که به لحاظ سازمانی و اداری در وزارت علوم با چالشهایی همراه بود که امسال مجوز «جلوههای ویژه بصری» برای اولین بار در ایران اخذ شد.
یوسف خجیر ضمن اشاره به اینکه رشته «جلوههای ویژه بصری» زیرمجموعه رشتههای حوزه تصویرسازی، تصویر متحرک، ارتباطات تصویری، عکاسی، انیمیشن و نقاشی قرار میگیرد اظهار داشت: با توجه به اینکه دانشگاه سوره اولین دانشگاه در ایران بوده که این رشته را ارائه میکند، ما به دنبال اضافه کردن رشتههای شناور به این دانشگاه در سال آینده هستیم که رشتهای مانند سینما و حوزههای پیرامون آن بتوانند در «جلوههای ویژه بصری» شرکت کنند.
استادیار علوم ارتباطات دانشگاه سوره در اشاره به شرایط جذب دانشجویان این رشته بیان کرد: در این رشته 15 دانشجو اخذ میشوند که درواقع دانشجویان رشتههایی مانند انیمیشن، ارتباطات تصویری و... خواهند بود. البته دراینبین 2 دانشجو بهعنوان دانشجوی ممتاز در این رشته شرکت میکنند که این دو دانشجوی ممتاز نیز از دانشکده هنر دانشگاه سوره بوده و درصورتیکه تکمیل نشود از سایر دانشگاهها اخذ خواهند شد.
خجیر همچنین افزود: دانشگاه سوره سعی میکند درزمینه حرفهای، تکنیکال، نظری و پژوهشی الگوی خیلی خوبی را برای سایر دانشگاهها در این رشته پایهگذاری کند. همچنین این رشته مصاحبه علمی نداشته که در این خصوص باید گفت مصاحبههای علمی در مقطع ارشد فقط برای دانشگاههای دولتی صورت میگیرد. لازم به ذکر است از مهرماه 1401 اولین سری دانشجوهای این رشته وارد دانشگاه شده و دانشجویان میتوانند بعد از انتخاب رشته از شهریورماه نتایج نهایی را دریافت کنند.
خجیر در پایان خاطرنشان کرد: سازمان سنجش به دلیل برپایی این رشته برای اولین بار در ایران، هنوز رشتههای شناور را انتخاب نکرده و درواقع فرصت کافی برای آن وجود نداشت. برای همین شناور بودن این رشته برای مجموعههای کد رشته «1357» یا رشتههای مرتبط در سال آینده فعال خواهد شد. البته سوره کماکان به دنبال این بوده که رشته تهیهکنندگی انیمیشن را نیز برای اولین بار پایهگذاری کند که در این راستا با وزارت علوم گفتوگو و جلساتی صورت گرفته است. همچنین در رشته کارشناسی ارشد روابطعمومی به دنبال اضافه کردن گرایش رسانههای اجتماعی و دکترای مدیریت رسانه و در دانشکده هنر نیز در رشته هنر اسلامی، کتابت و نگارگری با گرایش سفال و سرامیک برای سال 1401 هستیم.
نظر خود را بنویسید