آیین روز جهانی صنایع‌دستی در دانشکده هنر دانشگاه سوره و به همت گروه صنایع‌دستی برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره آیین روز صنایع‌دستی به همت انجمن علمی صنایع‌دستی و دانشکده هنر دانشگاه سوره برگزار شد.

در ابتدای این مراسم آیین افتتاح نمایشگاه آثار دانشجویان صنایع‌دستی دانشکده هنر سوره در نگارخانه آیه دانشگاه سوره برگزار شد و مورد استقبال دانشجویان و بازدیدکنندگان قرار گرفت.

این مراسم با حضور دانشجویان، مدیران و کارکنان دانشگاه سوره و استادان گروه صنایع‌دستی دانشگاه سوره به‌عنوان میزبان برگزار شد. علاوه بر آن، جمعی از هنرمندان و استادان عرصه صنایع‌دستی و استادانی مانند دکتر حسین یاوری، استاد علیرضا نوجوان، استاد سید کمال میرطیبی، استاد داداش مهرآوری، استاد اکبر هدایت، دکتر رضا میرمبین، دکتر مهدی خانکه به‌عنوان میهمانان ویژه حضور داشتند.

همچنین فرزندان استادان پیشکسوت صنایع‌دستی ازجمله زهرا مهری فرزند مرحوم استاد عبدالله مهری، شیرین هراتی فرزند مرحوم دکتر محمدمهدی هراتی و سینا عطارزاده فرزند مرحوم دکتر عبدالکریم عطارزاده به نمایندگی از پدران مرحوم خود در این مراسم حضور داشتند.

گفتنی است بازدید از نمایشگاه آثار دانشجویی صنایع‌دستی در نگارخانه آیه دانشگاه سوره برای عموم آزاد و رایگان است.

در ادامه گزارش تصویری از نمایشگاه صنایع‌دستی دانشجویان را مشاهده می‌کنید.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهروز جهانی صنایع‌دستی در دانشگاه سوره