انجمن دانشجویی گرافیک دانشکده هنر دانشگاه سوره، در گزارشی فعالیتها و برنامههای اجرا شده در هفته گرافیک سال 1402 را تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، فاطمه شیرغلامی، دبیر انجمن دانشجویی گرافیک دانشکده هنر سوره گفت: هفتم اردیبهشت ماه به عنوان روز جهانی گرافیک ثبت شده است. به همین مناسبت کانون گرافیک دانشگاه سوره ورکشاپها و نمایشگاههایی را با همکاری گروه گرافیک و دانشجویان این رشته برگزار کرد.
وی افزود: در این مدت، چهار ورکشاپ برای آموزش مهارتهای ضروری و مهم گرافیکی به دانشجویان برگزار شد. در ورکشاپ استاد علی عسلی، ما تجربه جدیدی از طراحی نوشتار فارسی را گذراندیم و با روشی نو و خلاقانه به ارتباط حروف فارسی و محیط اطرافمان نگاه کردیم.
دبیر انجمن دانشجویی گرافیک دانشکده هنر سوره خاطر نشان کرد: کارگاه تخصصی زیست پوستر با تدریس استاد بابک صفری به ما ثابت کرد که برای خلاقیت در آثارمان نیازی به جادو نداریم، کافیست که با دقت و دید جدیدتری به دنیا و موجوداتِ موجود در جهان نگاهی بیاندازیم.
شیرغلامی ادامه داد: در کارگاه آموزشی استاد مهدی فریمانی به طراحی لوگوی فارسی پرداختیم و در ورک شاپ استاد ثریا کلبادی مسیر چاپ سیلک را طی کردیم و روی کیسههای پارچهها چاپ زدیم. استاد کلبادی با مهارت فراوان چاپ سیلک را با تمام نکات برای ما تدریس کرد.
یکی از خبرهای خوب هفته گرافیک نمایشگاهای آن بود. دبیر انجمن دانشجویی گرافیک دانشکده هنر دانشگاه سوره در این باره گفت: گالری آیه پس از مدتها دوباره بازگشایی شد. اولین نمایشگاهی که مهمان این گالری شده بود، آثار پیتر یاووریک، هنرمند لهستانی بود که به همت بابک صفری و همراهی کانون گرافیک برگزار شد. و پس از یک هفته، دومین نمایشگاه گالری آیه، با عنوان «پوستر همیشه تازه میماند» برگزار شد. این نمایشگاه حاصل سفارشهای استاد عبدالحسینی به هنرمندان مطرح حوزهی طراحی پوستر بود و با حضور دکتر ساعی و سایر اساتید محترم افتتاح و برگزار گردید.
گفتنی اینکه در مجموع، سی و دو ساعت ورک شاپ در هفتهی گرافیک برگزار شد و بیش از پنجاه نفر از دانشجویان از این ورکشاپها استفاده کردند. همچنین در مدت دو هفته، آثار اساتید بر روی دیوارهای گالری آیه به نمایش گذاشته شد و دانشجویان هر روز از ساعت 8 تا 16 از نمایشگاه بازدید کردند.
نظر خود را بنویسید