همزمان با برگزاری «کارگاه تمبر در ارتباطات»، تمبر اختصاصی دانشگاه سوره با طرحی از برخی کتابهای استادان این دانشگاه به چاپ رسید و به رئیس، قائممقام و سرپرست دانشکده فرهنگوارتباطات اهدا شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره دکتر آزاده جمال آبادی، مدرس اصول تبلیغات بازرگانی در دانشکده فرهنگوارتباطات با بیان این خبر گفت: ایده این اقدام پس از اعلام دانشکده به استادان این رشته برای برگزاری کارگاه به مناسبت هفته ارتباطات به وجود آمد. من نیز کارگاه تمبر در ارتباطات را مطرح کرده و بعد از استقبال این ایده در گروه ارتباطات دانشکده، تصمیم گرفتم تمبر اختصاصی دانشکده فرهنگ و ارتباطات را چاپ کنم تا به این بهانه دانشجویان علاوه بر مطالب تئوری با فیزیک تمبر نیز آشنا شوند.
وی افزود: برای طراحی تمبر از لوگوی دانشگاه سـوره و برخی آثار استادان رشته ارتباطات مانند دکتر مسعودی، دکتر ساعی و دکتر خجیر استفاده شد. لازم به ذکر است از مساعدت دکتر مسعودی و همکاری مسئولین محترم دانشگاه و دانشکده خصوصا آقای مهدی عزیزی مسئولدفتر ریاست دانشکده، خانم الهام عزتی کارشناس گروه ارتباطات و دانشجوی گرامی آقای رحام جلالی که طراحی تمبر را به عهده گرفتند تشکر ویژه کنم.
این استاد دانشگاه سوره خاطرنشان کرد: رسالت بنده شاید در این مقطع از زندگی و تدریس این باشد که دانشجویان را از فضای مجازی به فضای حقیقی و تاریخی نیز سوق دهم و با بررسی و آموزش نکات مهم که در تمبر بهکار می رود گریزی به سابقه تاریخی این شکل از ارتباطات داشته باشم.
جمالآبادی در پایان تاکید کرد: تمبر می تواند یک سفیر، یک رسانه، بیانگر تاریخ کشور در سالهای مختلف باشد و همچنین به عنوان سرمایه گذاری و یا حتی سرگرمی به آن نگاه شود. بی شک تورق آلبوم تمبر بیانگر خاطرات گوناگون است و این مسئله در تمبرهای شخصی و تاریخی نمود بیشتری دارد. هر مخاطب با مشاهده عکس های تمبر به ویژه گل های مختلف، حیوانات، منظره و.. بیشتر به آفرینش خداوند، پی میبرد؛ این همان پیام نهفته در تمبرها است.
نظر خود را بنویسید