وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ

مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه‌ای، شهادت «سید حسن نصرالله» دبیر کل حزب‌الله را تائید کرد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره به نقل از ایرنا حزب‌الله لبنان در بیانیه خود اعلام کرد که سید حسن نصرالله در حمله جنایتکارانه عصر جمعه به ضاحیه جنوبی بیروت به شهادت رسید.

این بیانیه افزود: جناب سید حسن نصرالله دبیر کل حزب‌الله به یاران شهید بزرگوار و جاویدان خود پیوست که نزدیک به سی سال پیروزی‌های پیاپی را رهبری کرده و رقم زدند.

روابط‌عمومی دانشگاه سوره شهادت «سید حسن نصرالله» دبیر کل حزب‌الله را به امت مسلمانان جهان و رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه‌ای (مد ظله‌العالی) تسلیت می‌گوید. راه پرافتخار سید مقاومت جناب سید حسن نصرالله ادامه خواهد یافت و آرمان مقدس او در آزادی قدس شریف محقق خواهد شد، ان‌شاءالله

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهشهادت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله تسلیت باد