منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری
×

مشاهده خبر

به مناسبت هفته جهانی شهرسازی و به همت انجمن علمی شهرسازی، سمینار «توسعه مهارت­های فردی، ضرورت­های ورود به حرفه» در روز سه‌­شنبه مورخ 1403/08/22 در دانشکده معماری و شهرسازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین‌­المللی سوره، دکتر مهدی حسن­‌زاده از فعالان مدیریت کسب‌وکار به‌عنوان سخنران در سمینار «توسعه مهارت­‌های فردی، ضرورت­‌های ورود به حرفه» که در دانشکده معماری و شهرسازی سوره برگزار شد، حضور یافت.

حسن‌زاده سخنان خود را با یک سوال آغاز کرد؛ او از دانشجویان معنی عبارت «مهارت توسعه فردی» را پرسید و پس از شنیدن نظرات آن‌ها به تعریف «مهارت‌های فردی و انواع آن» پرداخت.

حسن‌زاده ادامه داد: مهارت‌های فردی به مجموعه‌ای از قابلیت‌ها و توانایی‌ها اشاره دارد که به افراد کمک می‌کند تا به‌طور مؤثر در زندگی شخصی و حرفه‌ای خود عمل کنند. این مهارت‌ها شامل توانایی‌های شناختی، اجتماعی، عاطفی و فیزیکی شده و به فرد این امکان را می‌دهد تا با چالش‌های مختلفی مواجه شده و به اهداف خود دست یابد.

وی افزود: مهارت حل مسئله، مهارت کار تیمی، مهارت ارتباطی، مهارت انعطاف­‌پذیری و ... مثال­‌هایی از مهارت­‌های فردی است که با تقویت و توسعه آن‌ها توانایی‌های شخص نیز گسترده می‌شود.  

حسن‌زاده در بخش دیگری از سخنانش به تعریف و توصیف هوش هیجانی پرداخت و تصریح کرد:
EQ مخفف عبارت Emotional Quotient  و به معنی هوش هیجانی است. هوش هیجانی، توانایی فرد در ادراک، دریافت احساسات و هیجانات خود و دیگران را دارد. درواقع آنچه در هوش عاطفی یا هیجانی موردتوجه قرارمی‌گیرد، توانایی مقابله با چالش‌ها و بحران‌های زندگی است.

این فعال حوزه کسب‌وکار در ادامه اظهار داشت: ما باید احساسات خود را به رسمیت بشناسیم و با آن‌ها ارتباط برقرار کنیم، چراکه هر احساس پیام خاص خودش را دارد. خشم، غم، شادی و ترس ازجمله مهم‌ترین احساسات هر انسانی است که باید آن‌ها را به‌درستی بشناسیم و روش­های ابراز و تخلیه آن‌ها را نیز یاد بگیریم.

حسن‌زاده، خودشناسی را به‌عنوان  بهترین راه افزایش هوش هیجانی اشاره کرد و افزود: هوش هیجانی ویژگی درونی شماست و برای اینکه بتوانید آن را افزایش دهید، باید از درون خودآگاه باشید. برای اینکه بتوانید به بهترین شکل با دیگران و احساسات آن‌ها ارتباط برقرار کنید در وهله اول باید رابطه خوبی با خود داشته باشید و احساسات خود را به‌درستی درک کنید.

حسن‌زاده در پایان به این نکته اشاره کرد که، اگر نقاط نقص و قوت خود را بشناسید و سعی در رشد  نقاط قوت و کم کردن نقاط ضعفتان داشته باشید؛ می‌توانید زندگی خود را متحول کنید. خودشناسی ممکن است امری دشوار باشد، ولی باگذشت زمان و افزایش شناخت خود، قدرت بیشتری پیدا می‌کنید و می‌توانید سطح هوش هیجانی را بالا ببرید

اشتراک در:

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهسمینار «توسعه مهارت­های فردی، ضرورت­های ورود به حرفه» در دانشکده معماری و شهرسازی برگزار شد.

نظر خود را بنویسید