نشست علمی فرهنگی دانشگاه بینالمللی سوره و پژوهشگرانی که از کشور روسیه میهمان این دانشگاه بودند در خصوص تبادل علمی، فرهنگی و دانشجویی گفتوگو کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بینالمللی سوره در نشستی که با حضور میهمانانی از کشور روسیه و به میزبانی دانشگاه بینالمللی سوره برگزار شد دو طرف در خصوص تعاملات فرهنگی و تبادل دانش و هنر گفتوگو کردند.
رئیس دانشگاه بینالمللی سوره در نشست فرهنگی ایران و روسیه خطاب به پژوهشگران زبان و هنر و تاریخ ایران گفت: اتفاقات بسیار مهمی در جهان تمدنی در حال رخ دادن است. این رویدادها باید بر اساس همکاری مشترک دانشگاهها و مراکز علمی اتفاق بیفتد. ما اینجا در دانشگاه بینالمللی سوره در حوزه هنر، معماری، ادبیات و رسانه کار میکنیم و جز دانشگاههای معتبر و مطرح کشور ایران هستیم.
دکتر محمدحسین ساعی ادامه داد: در دانشگاه بینالمللی سوره رشتهای به نام «کتابت و نگارگری» است که علاوه بر آشنایی باهنرهای اصیل ایرانی، بهطور خاص به آموزش هنر کتابآرایی، تذهیب، نقاشیهای سنتی ایرانی و... میپردازد. در خصوص رشته کتابت و نگارگری میتوانیم نمایندگانی از دانشگاه بینالمللی سوره را به مراکز علمی و فرهنگی کشور روسیه اعزام کنیم تا در زمینه کتابت و نگارگری، کتابآرایی و آموزش سایر هنرهایی که دارای قدمت و اصالت مشترک است، برنامههای متعددی را در کشور روسیه برگزار کنند.
الکساندر سمنیوک مسئول کتابخانه موزه دولتی سنپترزبورگ در ادامه صحبتهای دکتر ساعی گفت: امروز کتابخانهها فقط محل نگهداری کتابخانه نیست بلکه میتواند ارزشهای بیشتری را از خود نشان دهد. وی ادامه داد: ما در کتابخانههای خود میتوانیم برنامههای گفتوگومحور و پژوهشی درباره نقشهای کتابخانهای و گفتوگوهای آینده در کتابخانه موزه دولتی سنپترزبورگ برگزار کرده و تعاملات بیشتری داشته باشیم.
در ادامه برخی دیگر از میهمانان ازجمله گوزل گبدولینا نماینده آکادمی علوم تاتارستان از روسیه، دنیز از تاتارستان و برخی دیگر از میهمانان در خصوص تبادل فرهنگی، در زمینه علوم، هنر و تمدن و انجام فعالیتهای تحقیقاتی و... اعلام آمادگی و همکاری کردند.
نشست دوجانبه فرهنگی ایرانی و روسیهای به میزبانی دانشگاه بینالمللی سوره و با حضور مدیران ارشد این دانشگاه و تنی چند از پژوهشگران، استادان دانشگاههای روسیه در سالن جلسات دانشگاه بینالمللی سوره ظهر روز چهارشنبه 23 آبان ماه برگزار شد. طرفین از نتیجه گفتوگوها ابراز رضایت و امیدواری کرده و برای نشستهای دوطرفه آتی بهمنظور تبادل علمی و فرهنگی برنامهریزی کردند.
نظر خود را بنویسید