منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری
×

مشاهده خبر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه_ کتاب «شهرفرنگ تا لاله‌زار» خاطرات محمد قهرمانی تهیه‌کننده سینما است که در شش فصل از کودکی تا دوران پذیرش قطعنامه را برای مخاطب بازگو کرده است. این کتاب در دو بخش نوشته شده است که بخش ابتدایی مربوط به قبل از انقلاب و دهه‌های چهل و پنجاه بوده و بخش دوم نیز مربوط به پیروزی انقلاب اسلامی تا پایان هشت سال دفاع مقدس است. 
در این کتاب تلاش شده بخشی مهم از تاریخ معاصر ایران از زبان یکی از مبارزان انقلاب و از دل خاطرات ایشان بازگو شود.

در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «اسفند ۱۳۴۷ بود که مادرم در یک حادثۀ آتش‌سوزی سوخت. خاله عشرت مهمان ما بود و برای همین پدرم با شوهرخاله‌ام شب منزل نمانده بود و به منزل اقوام رفته بود. حدود ده شب بود و من توی اتاق خواب بودم. با صدای جیغ و داد از خواب پریدم. دیدم آجی گلولۀ آتش شده است و این طرف و آن طرف می‌دود و خاله‌ام هم به دنبالش. ناخودآگاه پتویی که روی سرم بود را انداختم دور آجی و او را بغل کردم. مادرم آمده بود داخل چراغ نفت بریزد، غافل از اینکه نفت از ته پیت دارد می‌ریزد روی دامنش. لباسش هم پلاستیکی بود. لباس‌های نخی نمی‌پوشیدیم؛ چون هم قیمتش بالا بود، هم اینکه لباس‌هایی که بافت پلاستیکی داشت، شستنش راحت و دوامش بیشتر بود.

مادرم کبریت را که می‌کشد تا چراغ را روشن کند، دامنش آتش می‌گیرد و دچار سوختگی می‌شود. حس کردم چیزی را از دست داده‌ام که دیگر نمی‌توانم به دستش بیاورم. در ۱۲ فروردین سال ۱۳۴۸ آجی فوت کرد.»

کتاب «شهر فرنگ تا لاله زار» از سوی انتشارات امیرکبیر روانه بازار کتاب شده و در زمره تازه‌های نشر محسوب می‌شود. این اثر روایت خاطرات محمد قهرمانی و تالیف تینا محمد حسینی دانشجوی رشته ی ادبیات پایداری دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره است.

 

اشتراک در:

کلمات کلیدی: انتشار، کتاب «شهر فرنگ تا لاله زار»، دانشکده فرهنگ و ارتباطات، دانشگاه سوره

نظر خود را بنویسید