منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری
×

مشاهده خبر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره_ ششمین نشست تخصصی هفته ارتباطات و روابط عمومی با عنوان «حقوق و ارتباطات جمعی در فضای سایبر» و حضور دکتر عباس اسدی مدرس روزنامه نگاری دانشگاه علامه طباطبایی، به میزبانی مبینا میرزابیگی دانشجوی رشته روزنامه‌نگاری روزسه‌شنبه 28 اردیبهشت‌ماه 1400 از ساعت 17 الی 19 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

در ابتدای جلسه عباس اسدی به اشکالات صفحه روزنامه‌های مهم کشور اشاره کرد وگفت: امروز وقتی ما روزنامه‌های کشور را باز می‌کنیم می‌بینیم که در صفحه نخست، یک سری مقاله و یادداشت از مالکان رسانه یا شخصیت‌های مهم کشور وجود دارد که ما این اشخاص را نمی‌توانیم روزنامه نگار بدانیم زیرا روزنامه نگار کسی است که مداوم با یک رسانه کار کند و حقوق هم دریافت کند.

وی افزود: افرادی که به صورت غیر تمام وقت در روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها نیز مشغول به کار هستند را نمی‌توان به طور رسمی روزنامه نگار خواند.

اسدی در تعریف خبرنگاران آزاد اذعان کرد: به افرادی علاقه‌مند گفته می‌شودکه می‌توانند با چندین نشریه کار کنند ولی این افراد امتیازاتی از جمله بیمه و پاداش را که خبرنگاران رسمی از آن برخوردارند، ندارند و به این دسته از خبرنگاران، خبرنگاران آزاد می‌گویند و آن طور که باید مورد توجه قرار نمی‌گیرند.

وی در رابطه با ویژگی‌های خبرنگار بیان کرد: یکی از ویژگی‌های طبیعی یک خبرنگار ، تفکر و اندیشه است خبرنگار باید پژوهش داشته و تولید فکر کند، به کسی که صفحه‌بندی یا کار اجرایی انجام می‌دهد ، خبرنگار گفته نمی‌شود. ویژگی دیگر این است که، خبرنگار باید در مورد مسائل و وقایع روز مطلب بنویسد و باید این قوانین و تعاریف را دانسته و شرایط را در خودمان ببینیم تا به خبرنگار تبدیل شویم.

این مدرس روزنامه نگاری در ارتباط با ضعف ساختاری روزنامه‌های ایران و همچنین حق خبرنگاران اذعان کرد: ستون اول یک روزنامه را باید اهل قلم و خبرنگاران بنویسند و در ایران این کار را ما  به افراد خارج تحریریه می‌سپاریم که این مسئله در قوانین و حقوق کشوری مثل فرانسه ممنوع بوده و کار غیر حرفه‌ای است که در کشور ما، در اکثر مواقع انجام می‌شود.

در انتهای جلسه نیز به تمامی سوالات مطرح شده علاقه‌مندان در این حوزه پاسخ داده شد.

اشتراک در:

کلمات کلیدی: نشست تخصصی، «حقوق و ارتباطات جمعی در فضای سایبر»، هفته ارتباطات و روابط عمومی، دانشکده فرهنگ و ارتباطات، معاونت پژوهشی، دانشگاه سوره

نظر خود را بنویسید