روابط عمومی دانشگاه سوره، در راستای اهداف هنر انقلاب اسلامی، به گفتوگو با آقای ناصربخت استاد مدعو گروه تئاتر دانشگاه سوره، پرداخته است که به شرح ذیل است.
آقای ناصربخت در مورد تحولات تئاتر پس از انقلاب گفت: یکی از مهمترین تحولاتی که در تئاتر پس از انقلاب با آن روبهرو هستیم، رشد و توسعه نیروی انسانی وگسترش آموزش تئاتر است که به ویژه از دهه هفتاد به بعد سرعتی چشمگیر دارد و البته این اتفاق ریشه در تحولات فرهنگی جامعه دارد. چنانکه حتی خانوادههای سنتی نیز که قبلأ از مخالفان حضور فرزندان خویش در عرصه هنرهای نمایشی بودند، باتوجه به رویکردهای زمامداران حکومت انقلابی و سپس رشد رسانههای اجتماعی دراین زمینه، نه تنها از مقاومت دست میکشند، بلکه حتی گاهی مشوق ایشان نیز هستند. و به همین سبب است که شرایط لازم برای تأسیس دانشکدهها وآموزشکدههای فراوان در بسیاری از مناطق کشور فراهم میشود.
وی در ادامه افزود: اتفاق دیگری که پس از انقلاب رخ داد، برپایی جشنوارههای گوناگون تئاتری به مناسبتهای مختلف است که این اتفاق باعث شناخت بیشتر از تئاتر به ویژه توسط اقشاری شد که پیش از این کمتر با این هنر آشنایی داشتند.
البته این اتفاقات و به ویژه گسترش کمی که درحوزه نیروی انسانی وجود دارد، باعث شده است که از اوایل دهه هشتاد، کمبود زیرساختهای لازم برای پاسخگویی به تولیدات درحال گسترش آثار نمایشی به معضلی بدل شود که علیرغم تلاش برای بهره بردن از توان بخش خصوصی همچنان حل نشده باقی مانده است و باید برای حل آن، با مشارکت و مشورت اهل فن درکنار حمایتهای نهادها و سازمانهای مربوطه چارهای اساسی اندیشید تا به آرمان تئاتر برای تمامی مردم واقعیت بخشید.
نظر خود را بنویسید