منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری
×

مشاهده خبر

در نشستی باحضور استادان دانشکده فرهنگ و ارتباطات، سواد انقلابی از منظر امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین‌المللی سوره، کرسی ترویجی «سواد انقلابی از منظر حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری» با ارائه دکتر جعفر حسین‌پور و با حضور دکتر علی اصغر کیا و دکتر یوسف خجیر برگزار شد.

در این نشست، دکتر حسین‌پور به پژوهش خود درباره شاخص‌ها و مؤلفه‌های سواد انقلابی پرداخت و تأکید کرد: این مفهوم به آگاهی، شناخت و توانایی‌هایی اشاره دارد که موجب حفظ و تداوم فرهنگ انقلاب اسلامی می‌شود. وی ضمن بررسی دیدگاه‌های امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، مؤلفه‌هایی مانند ایمان قوی، استقلال‌طلبی، پایبندی به ارزش‌ها و مبارزه با فساد را به‌عنوان شاخص‌های اصلی سواد انقلابی معرفی کرد.

دکتر علی اصغر کیا، استاد دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه ضمن اشاره به جایگاه این پژوهش در حوزه مطالعات سواد، به اهمیت روش‌های کیفی در شناسایی مؤلفه‌های جدید اشاره کرد. وی توضیح داد: سواد انقلابی در ادبیات پژوهشی مفهومی نوظهور است و پژوهش‌های کیفی مانند تحلیل مضمون و تحلیل گفتمان می‌توانند به شفاف‌سازی این مفهوم کمک کنند.

سپس، دکتر یوسف خجیر، دانشیار دانشکده فرهنگ و ارتباطات به ضرورت ترکیب روش‌های کیفی و کمی در پژوهش‌های علمی پرداخت و بیان کرد: مدل‌های کیفی، پایه‌ای برای مطالعات کمی محسوب می‌شوند. استفاده از روش‌هایی مانند معادلات ساختاری به پژوهشگران کمک می‌کند تا اعتبار مدل‌های ارائه‌شده را در جامعه ارزیابی کنند.

در پایان، دکتر خجیر ضمن تقدیر از پژوهش دکتر حسین‌پور، بر اهمیت این‌گونه مطالعات در حفظ و گسترش فرهنگ انقلابی تأکید کرد و از حضار خواست تا در صورت داشتن سوال، دیدگاه‌های خود را مطرح کنند.

 

 گزارش: ثنامولازاده

اشتراک در:

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهسواد انقلابی در دیدگاه امام و رهبری

نظر خود را بنویسید