منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری
×

مشاهده خبر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از پژوهشکده هنر فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران، همایش ملی «تبارشناسی و سیر تحول نقد هنر در ایران» به همت پژوهشکده هنر و با همکاری دانشگاه سوره، با هدف بررسی زمینه های ظهور جریان ها و روش های جدید نقد و سیر پیدایش و تحول حلقه های نقد هنر برگزار خواهد شد. مقالات برگزیده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) ثبت و در کتاب مجموعه مقالات این همایش منتشر خواهد شد.
پژوهشگران می توانند یافته های پژوهشی خود را حول محورهای مطالعاتی چون: «سابقه نقدنگاری هنر و ادبیات در متون کهن ایرانی (متن پژوهشی)»، «خاستگاه ها و زمینه های شکل گیری نقد هنر در ایران معاصر»، «گفتمان های مسلط در حوزه نقد هنر در ایران»، «نسبت تاریخ نگاری هنر و نقد هنر در ایران»، «شناخت جریان ها و رویکردهای نقد جدید هنر در ایران»، «سیر تحول روش های نقد هنر در ایران»، «تأثیر تحولات تاریخی و اجتماعی بر نقد هنر در ایران»، «آسیب شناسی ترجمه متون غربی در حوزه نقد هنر»، «مناسبات نقد هنری و ادبیات در ایران»، «اهمیت جایگاه نقد هنر در نشریات تخصصی هنر»، «نسبت نقد و طنز در هنر و ادبیات ایران»، «آسیب شناسی آموزش نقد هنر در دانشگاه ها و مؤسسات پژوهشی»، «نسبت نقد هنر با تفسیر و تأویل در هنرهای سنتی ایران» به دبیرخانه علمی این همایش ارسال کنند.
علاقه مندان برای شرکت در این همایش می توانند چکیده مقالات خود را حداکثر تا 15 اسفندماه 1399، به نشانی رایانامه genealogy@aria.ac.ir  ارسال کنند. مهلت ارسال اصل مقالات 15 خرداد 1400 خواهد بود. همچنین پس از داوری نهایی، عناوین مقالات برگزیده تا 31 تیر 1400 اعلام خواهد شد.
تاریخ برگزاری این همایش ملی، روزهای 26 و 27 مهر 1400 خواهد بود. مخاطبان می توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به دبیرخانه هم اندیشی به نشانی خیابان ولیعصر، بالاتر از خیابان امام خمينی، نبش کوچه شهيد حسن سخنور، شماره ۲۹، مراجعه کنند و یا با شماره های 2ـ66956190 تماس بگیرند. این دبیرخانه همچنین، به منظور بالا بردن سطح کیفی اطلاع رسانی، وب گاهی را به نشانی genealogy.honar.ac.ir  در اختیار پژوهشگران قرار خواهد داد.
وب سایت این همایش در دست طراحی است و به زودی نشانی آن در دسترس علاقه مندان قرار خواهد گرفت.


اشتراک در:

کلمات کلیدی: فراخوان، مقاله همایش ملی، تبارشناسی و سیر تحول نقد هنر در ایران، پژوهشکده هنر، فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران، دانشگاه سوره

نظر خود را بنویسید