اولین جلسه کارگاه آموزشی روانشناسی با عنوان «شناسایی انواع ارتباطات در مرحله شناخت پیش از ازدواج» روز دوشنبه ۲۲ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ با تدریس دکتر زهرا رویتوند، روانشناس و عضو سازمان نظام روانشناسی، در ساختمان مرکزی دانشگاه بینالمللی سوره برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه بینالمللی سوره، رویتوند در این کارگاه ابتدا تعریفی از رابطه ارائه کرد وی گفت: رابطه، هرگونه ارتباط بین دو فرد است ولی این رابطه همیشه بهگونهای نیست که صمیمیت فیزیکی، وابستگی عاطفی و یا تعهد در میان باشد. وی افزود: رابطه انواع مختلف دارد مانند ارتباط با خود، روابط خانوادگی، روابط افلاطونی، روابط عاشقانه، روابط آنلاین، رابطه مادر و فرزند، روابط با آشنایان، روابط کاری، روابط موقعیتی و روابط درمانگر.
این استاد روانشناس در ادامه در خصوص هرکدام از این روابط تعاریفی ارائه کرد. بهعنوان نمونه، وی روابط افلاطونی را دوستیهای خالص شامل روابطی دانست که با افراد نزدیک به خود داریم اما هیچگونه میل عاشقانه یا جنسی در میان نیست، مثل رابطه با دوستان نزدیک، همکاران صمیمی و یا حتی مربیان و یا در تعریف روابط موقعیتی، این نوع رابطه را رابطهای دانست که بر اساس موقعیت مکانی ما شکل میگیرد، مانند رابطهای که با همسایگانمان داریم.
رویتوند در بخش پایانی جلسه اول این کارگاه، به ویژگیهای روابط سالم ازجمله احترام متقابل، ارتباط صادقانه و باز، اعتماد، حمایت و درک، تعادل در وابستگی و استقلال اشاره کرد و پیرامون هرکدام مثالهایی زد.
زمان برگزاری دومین جلسه این کارگاه آموزشی روانشناسی متعاقباً اعلام خواهد شد.
نظر خود را بنویسید