چهارمین نشست ملی فعالان فضای مجازی با محوریت خلاقیت و نوآوری در فضای مجازی با همکاری دانشگاه سوره برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره چهارمین نشست ملی فعالان فضای مجازی با محوریت خلاقیت و نوآوری در فضای مجازی با همکاری دانشگاه سوره به دبیری دکتر سید محسن بنی هاشمی و برخی استادان دانشگاه سوره برگزار می شود.

همچنین استادانی همچون دکتر امیدعلی مسعودی، دکتر ندا سلیمانی، دکتر رامین رامین زاده و علیرضا سلطانی در آن سخنرانی می کنند.

در این نشست دکتر امید علی مسعودی استاد تمام دانشکده فرهنگ و ارتباطات به موضوع نقش نظارت الکتریکی در خلاقیت و نوآوری در فضای مجازی خواهد پرداخت.

محورهای سخنرانی و اعضای این نشست شامل:

دبیر نشست: دکتر سیدمحسن بنی هاشمی

دکتر امیدعلی مسعودی: نقش نظارت الکترونیکی در خلاقیت و نوآوری در فضای مجازی

دکتر ندا سلیمانی: بازی‌های کامپیوتری و اثرات آن بر خلاقیت

مهندس رامین امین زاده: خلاقیت تیغ دولبه تولید محتوا

علیرضا سلطانی: شخصیت‌شناسی و چگونگی خلاق شدن در فضای مجازی

لازم به ذکر است که این نشست روز چهارشنبه 11 مهر 1403 ساعت 13 الی 14:45 در مجتمع فرهنگی باغ زیبا واقع در خیابان قبا، خیابان کاج برگزار می شود.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهباهمکاری دانشگاه سوره برگزار می شود: چهارمین نشست ملی فعالان فضای مجازی