به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره، روز یکشنبه مورخ ۲۵ شهریور 1403 ساعت 10 تا 12 در سالن سینما دانشکده هنر، جلسه هم‌اندیشی استادان گروه عکاسی برگزار شد. در این جلسه هم‌اندیشی استادان گروه عکاسی با حضور رئیس دانشکده هنر، مدیر گروه عکاسی، استادان جدید و قدیمی گروه عکاسی و کارشناس گروه برگزار شد.

برخی نکات آموزشی، پژوهشی،  فرهنگی و کارآفرینی به شرح زیر تشریح شد:

1. لزوم برگزاری امتحان کتبی برای واحدهای نظری
  2. لزوم برگزاری ۷ جلسه کلاس آموزشی و در صورت لغو کلاس، برگزاری جلسه جبرانی
  3. بررسی سرفصل دروس و معرفی استادان با سرفصل‌های مشابه برای هم‌افزایی و جلوگیری  از طرح موضوع تکراری
  4. تهیه لیست کتب از سوی استادان برای تهیه کتابخانه دانشگاه
  5. تشریح  ساختار کلاس‌های مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه سوره و امکانات برگزاری ورکشاپ توسط استادان
  6. طرح جلسات نقد کتاب و کتاب‌خوانی
  7. لزوم برگزاری نمایشگاه در گالری آیه و امکانات و حمایت معاونت فرهنگی از استادان
  8. تهیه لیست تجهیزات موردنیاز برای کلاس‌ها به جهت ارتقای سخت‌افزار گروه
  9. طرح جشنواره عکس دانشجویی
  10. طرح برگزاری سمپوزیوم با محوریت «کتاب هنری »
  11. تشریح ساختار تدوین کتاب درسی با حمایت دانشگاه سوره
  12. تشریح زیرساخت‌های موجود دانشگاه برای طرح‌های کارآفرینی
  13. تشریح ضرورت برگزاری بازدیدهای علمی و اردوهای عکاسی و چگونگی امکان برگزاری آن‌ها.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهگزارش جلسه هم‌اندیشی اساتید گروه عکاسی برگزار شد