شورای سیاست‌گذاری نخستین همایش ملی هنر انقلاب اسلامی در دانشگاه سوره برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره شورای سیاست‌گذاری نخستین همایش ملی هنر انقلاب اسلامی با حضور روسای سه دانشکده و اعضای شورای سیاست‌گذاری برگزار شد.

در این جلسه که در سالن استاد عطار زاده دانشگاه سوره برگزار شد تصمیماتی به شرح ذیل اتخاذ شد. دکتر امیدعلی مسعودی به سمت دبیر همایش منصوب شد. دکتر مرتضی صدیقی فرد به سمت دبیر اجرایی همایش منصوب شد.

همچنین در جلسه شورای سیاست‌گذاری همایش ملی هنر انقلاب اسلامی، تقویم برگزاری همایش و محورهای موضوعی به تصویب رسید. لیست شورای علمی به تصویب رسید تا در اسرع وقت جلسه‌ی این شورا نیز برگزار شود. همچنین مقرر شد تا ارتباطات لازم با نهادهای آموزشی، فرهنگی و دولتی جهت همراهی در برگزاری همایش صورت پذیرد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهجلسه شورای سیاست‌گذاری نخستین همایش ملی هنر انقلاب اسلامی برگزار شد