آئین معارفه دانشجویان جدیدالورود کارشناسی با رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه بین‌المللی سوره و مدیران گروه‌ها در محل دانشکده فرهنگ و ارتباطات برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه بین‌المللی سوره روز 29 مهرماه جاری آئین معارفه دانشجویان جدیدالورود کارشناسی رشته‌های روزنامه‌نگاری، روابط‌عمومی و مدیریت فرهنگی با حضور رئیس دانشکده دکتر امیدعلی مسعودی و مدیران گروه‌ها در محل دانشکده فرهنگ و ارتباطات برگزار شد.

در این مراسم دکتر سمیرا خطیب‌زاده مدیر گروه مدیریت فرهنگی و رسانه ضمن خیرمقدم به دانشجویان نو ورود، پیرامون اهمیت فعالیت‌های فرهنگی ازجمله تشکیل کانون‌ها و انجمن‌های علمی دانشجویی نکاتی را مطرح کرد. همچنین در این مراسم دکتر امیدعلی مسعودی رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات از دانشجویان درخواست کرد که به‌عنوان امیدهای آینده جامعه اسلامی ضمن کسب علم و دانش، به سهم خود در ارتقای فرهنگ جامعه کوشا باشند. وی همچنین ضمن معرفی کارشناسان گروه‌ها، برخی از قوانین و الزامات دانشگاه را برای نو ورودان برشمرد.

در پایان این مراسم به پرسش‌های مطرح‌شده دانشجویان پاسخ داده شد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهآیین معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده فرهنگ و ارتباطات برگزار شد