معاونت اداری و مالی دانشگاه سوره با همکاری جمعیت هلال احمر منطقه 10 برای اولین بار مانور عملیاتی و کلاس آموزش ضمن خدمت با موضوع ایمنی ساختمان را در دانشگاه بین‌المللی سوره برگزار کرد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه بین‌المللی سوره، در سلسله آموزش‌های ضمن خدمت کارکنان، اصول کمک‌های اولیه شامل حمل مصدوم، پانسمان، آموزش اصول ایمنی و نظایر آن به کارکنان و دانشجویان دانشگاه بین‌المللی سوره آموزش داده شد.

گفتنی است این جلسات آموزشی طی چندین مرحله به‌صورت آموزش‌های تئوری و عملی ویژه کارکنان و دانشجویان برگزار و با استقبال خوبی از سوی دانشجویان و کارکنان دانشگاه مواجه شد. جلسه آموزشی نهایی نیز به چادرزنی در مناطق آسیب دیده اختصاص داشت که با همکاری دانشجویان، کارکنان و امدادگران سازمان هلال احمر منطقه 10 روز سه‌شنبه ۱ آبان‌ماه ۱۴۰۳ در سالن شهید فهیمی (سالن سینما) انجام شد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهآموزش ایمنی در دانشگاه بین‌المللی سوره انجام شد