گروه گرافیک دانشکده هنر دانشگاه سوره و انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس در همکاری مشترک کاتالوگ مجموعه عکس از آثار عکاسان دوران دفاع مقدس را تهیه کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره دکتر زهرا عسلی مدیر گروه گرافیک دانشکده هنر دانشگاه سوره گفت: این پروژه که توسط دو دانشجوی مقطع کارشناسی رشته ارتباط تصویری (گرافیک) دانشکده هنر دانشگاه سوره انجام شده است، با راهنمایی استاد مجید ناگهی شکل گرفت. ستایش احمدی و فاطمه رستمیان دانشجویان رشته ارتباط تصویری (گرافیک) دانشگاه سوره در پروژه پایان نامه خود با همکاری انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس با دسترسی به آرشیو عکس های حقیقی مربوط به دوران دفاع مقدس، زیر نظر استاد مجید ناگهی این عکس‌ها را به صورت مجموعه عکس (کاتالوگ) گردآوری کرده و پوسترهایی برای برگزاری نمایشگاه از مجموعه عکس‌های فوق طراحی کردند.

مدیر گروه گرافیک دانشگاه سوره افزود: قرار است این کاتالوگ‌ها با همکاری انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس چاپ شده و در صورت امکان نمایشگاهی از این مجموعه برگزار شود.

نکته: اطلاعات داخل پوسترها جهت ارائه پروژه دانشجویی بوده و جنبه اطلاع‌رسانی ندارند.

.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهپروژه دانشجویان گرافیک سوره در همکاری با انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس