رئیس، معاون و مدیر گروه نقاشی دانشکده هنر دانشگاه سوره با مدیر تجسمی حوزه هنری دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، اعضای ارشد دانشکده هنر با محمد زرویی به‌عنوان سرپرست مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری انقلاب اسلامی دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این جلسه زمینه‌های همکاری دوطرفه دانشکده هنر و حوزه هنری به بحث گذاشته شد و همچنین تفاهم‌هایی نیز درزمینه دعوت از استادان برجسته برای تدریس، برگزاری نمایشگاه استادان و دانشجویان، کمک به بازاریابی آثار دانشجویان و فعالیت‌های پژوهشی بین دو طرف حاصل شد.

دکتر کاظم نظری رئیس دانشکده هنر دانشگاه سوره در این خصوص گفت: ازجمله موارد مهمی که در این جلسه مطرح شد می‌توان به همکاری‌های دوطرفه درزمینه آموزش و پژوهش در حوزه پرورش دانشجویان و هنرمندان بااخلاق و متعهد اشاره کرد که جزء سیاست‌های اصلی این دانشگاه است.

رئیس دانشکده هنر از همکاری مهم و شایسته حوزه هنری انقلاب اسلامی در برگزاری آزمون ورودی دانشجویان دانشگاه سوره قدردانی کرده و از این موضوع به نیکی یادکرد.

وی در پایان یادآور شد، این جلسات ادامه‌دار خواهد بود و هدف از تشکیل آن ارتقای سطح کیفی در زمینه تربیت دانشجویان و بهره‌برداری حداکثری از ظرفیت‌های آنان است.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورههمکاری مشترک دانشکده هنر سوره با گروه تجسمی حوزه هنری