دانشجویان دانشکده معماری و شهرسازی در کنکور کارشناسی ارشد 1403-1402نمرات خوبی کسب کرده و در دانشگاه‌های مطرح کشور پذیرفته شدند.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره دانشجویان دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره رتبه‌های برتر کشور را در کنکور کارشناسی ارشد امسال به دست آورده و در دانشگاه‌های مطرح کشور پذیرفته شدند.

رتبه‌های برتر کشوری و قبولی دانشجویان دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره در دانشگاه‌های برتر کشور به شرح زیر است.

گروه مهندسی معماری داخلی

- خانم فرشته فراهانی، پذیرفته‌شده در رشته مهندسی معماری دانشگاه هنر (روزانه)

گروه مهندسی شهرسازی

- آقای علی‌اکبر محترمی، پذیرفته‌شده در رشته برنامه‌ریزی شهری دانشگاه تهران (روزانه)

- آقای محمد طاهر داسه، پذیرفته‌شده رشته طراحی شهری دانشگاه شهید بهشتی (روزانه)

- خانم آناهیتا رئوفی،  پذیرفته‌شده در رشته طراحی شهری دانشگاه هنر (روزانه)

- آقای محمدحسین غلامی، پذیرفته‌شده در رشته مدیریت شهری دانشگاه تهران (روزانه)

روابط‌عمومی دانشگاه سوره کسب موفقیت‌های دانشجویان دانشکده معماری و شهرسازی سوره را تبریک گفته و برای تمامی دانشجویان دانشگاه سوره آرزوی موفقیت روزافزون دارد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهافتخارآفرینی دانشجویان دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره