سرای نوآوری و کارآفرینی سوره در راستای سیاست‌های خود، اقدام به راه‌اندازی مرکز آموزش‌های نوین جهت برگزاری دوره‌های آموزش تخصصی نموده‌است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین‌المللی سوره، به منظور ارتقاء سطح کیفیت دوره‌های این مرکز با حمایت و پیگیری مدیرعامل سرای نوآوری و کارآفرینی سوره، با دریافت مجوز سازمان فنی و حرفه‌ای کشور از این پس امکان اعطای گواهینامه معتبر به شرکت‌کنندگان دوره‌های مرکز آموزش‌های نوین سوره فراهم شده‌است.

شرکت کنندگان با حضور در دوره‌های این مرکز پس از پایان پایان هر دوره درصورت کسب شرایط لازم، موفق به دریافت گواهینامه از مرکز آموزش‌های نوین با تایید سازمان فنی و حرفه‌ای کشور خواهند شد.

مرکز آموزش‌های نوین سوره وابسته به سرای نوآوری و کارآفرینی سوره از ابتدای شهریور ماه سال جاری آغاز به فعالیت جهت برگزاری دوره‌های آموزشی مختلف در زمینه‌های نویسندگی، گویندگی، بازیگری، تئاتر، طراحی و معماری و ...  نموده‌است.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهدریافت مجوز فنی و حرفه‌ای از سوی سرای نوآوری و کارآفرینی سوره