منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری

اخبار و اطلاعیه ها

مراسم توديع دکتر سید علی روحانی مدیر گروه سابق سینما و معارفه آقای رامتین شهبازی عضو هیات علمی دانشگاه سوره به عنوان سرپرست جدید این گروه، امروز ۱۲ مهر ماه ۹۶ در محل دفتر ریاست با حضور هیات رییسه و مدیران آموزشی دانشگاه برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) به همراه «مراسم تعزیه خوانی حضرت علی اکبر (ع)» در محوطه حیاط دانشکده هنر دانشگاه سوره برگزار شد اجرا شد.

مطالعه بیشتر

استاد محمدرضا کریمی صارمی (مدیرکل سینمایی و تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان) که در دومین جشنواره بانگ بیداری بهار، استاد برگزیده گروه انیمیشن سوره شده بودند؛ بر یکی از رفیع ترین قلل دنیا در این عرصه ایستاده و به عنوان داور "سیزدهمین جشنواره بین المللی انیمیشن وارنا" انتخاب و دعوت شدند.