منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری

اخبار و اطلاعیه ها

به اطلاع کلیه دانشجویان، فارغ التحصیلان و سایر مراجعین محترم حوزه آموزش کل می رساند از تاریخ 96/4/24 الی 96/6/31 برای انجام کارهای خود صرفا روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه هر هفته از ساعت 8 صبح الی 12:30 مراجعه نمایند. بدیهی است در غیر اینصورت اداره کل آموزش پاسخگو نخواهد بود. ضمنا تعطیلات دانشگاه از تاریخ 96/4/31 تا 96/5/11 می باشد.

مطالعه بیشتر

محمد صادقی دانش آموخته ی رشته ی سینمای دانشگاه سوره موفق به دریافت پروانه زرین بهترین فیلمنامه کوتاه و نیمه بلند داستانی از سی امین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان شد.

مطالعه بیشتر

رقیه توکلی کارشناس سینما و کارشناس ارشد ادبیات نمایشی از دانشگاه سوره تهران و عضو انجمن فیلم کوتاه ایران، مدرس و مدیر گروه رشته عکاسی و سینما دانشگاه فرهنگ و هنر یزد به عنوان عضو هیات انتخاب فیلم های کوتاه و نیمه داستانی ششمین جشنواره فیلم شهر انتخاب شد.

مطالعه بیشتر

حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام: امروز روزی است که خداوند آن را برای شما عید قرار داد و شما را نیز شایسته آن ساخت، پس به یاد خدا باشید تا او نیز به یاد شما باشد و او را بخوانید تا خواسته هایتان را اجابت کند.

مطالعه بیشتر

"لیست دانشجویان رتبه اول تا سوم مقطع کارشناسی دانشکده معماری و شهرسازی در نیمسال اول 96-95" رتبه اول دانشجویان کارشناسی ارشد ، به دلیل نمرات اعلام نشده در بیشتر گروههای آموزشی ، متعاقبا" اعلام خواهد شد .