منتظر باشید تا صفحه کامل بارگزاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگزاری

اخبار و اطلاعیه ها

جلسه دفاعیه پایان نامه محبوب احمدی زاد دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته تبلیغ و ارتباطات صبح امروز( سه شنبه) با حضور استادان و130نفر از دانشجویان و میهمانان به صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

مدیر گروه سینما دانشگاه سوره گفت: دانشکده هنر با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، کارگاه آموزشی پژوهشی «آشنایی با زبان سینما» در روز های سه شنبه با تدریس حمید فدوی، استاد دانشگاه پاریس7 برگزار می شود.

مطالعه بیشتر

سومین جلسه کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد رشته های های ارتباط تصویری، تصویر سازی، نقاشی و عکاسی دانشکده هنر دانشگاه سوره با تدریس دکتر محسن مراثی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

اسامی آثار راه‎یافته به بخش «نقد، تحلیل و پژوهش» در ۲ بخش «پژوهش» و «نقد و تحلیل» از سوی دبیرخانه شانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت اعلام شد.

مطالعه بیشتر

در پی حمله تروریستی گروهک داعش به دانشگاه کابل، محمدحسین ساعی رییس دانشگاه سوره، طی نامه ای مراتب همدردی خود را با محمدعثمان بابری رییس دانشگاه کابل، ابراز کرد. متن نامه توسط روابط عمومی دانشگاه سوره به سفارت افغانستان تقدیم شد.

مطالعه بیشتر

رییس هیأت امنای دانشگاه سوره با صدور پیامی درگذشت حجت الاسلام والمسلمین جواد اژه ای، نماینده مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان اروپا را تسلیت گفت.

مطالعه بیشتر

دومین کارگاه مجازی از مجموعه کارگاه های سه گانه روانشناسی ویژه دانشجویان ورودی جدید با عنوان «الگوهای ارتباط موثر دانشجویان با محوریت ارتباط عمومی، ارتباط در محیط دانشگاهی، ارتباط در ایام کرونا و ارتباط برای زندگی آینده» روز چهارشنبه 21 آبان 99 به صورت مجازی برگزار شد.