منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری
×

اخبار و اطلاعیه ها

دانشگاه سوره در راستای تبیین و پاسداشت هفته هنر انقلاب اسلامی و گرامیداشت یاد سید شهیدان اهل‌قلم، سید مرتضی آوینی و در راستای مأموریت آموزشی، فرهنگی و پژوهشی خود، از 20 تا 24 فروردین‌ماه 1401 برنامه‌های مختلفی را تدارک دیده است.

مطالعه بیشتر

مراسم دید و بازدید کارکنان دانشگاه سوره به مناسبت نخستین روز کاری پس از تعطیلات نوروزی؛ روز یکشنبه مورخ 14 فروردین‌ماه 1401 از ساعت 9:30 الی 10:30 در سالن اجتماعات دانشگاه سوره برگزار شد. سال ۱۴۰۱ سال انتشار کتاب، نقد کتاب، بالا بردن بیشتر کیفیت کلاس‌ها، کیفیت پایان‌نامه‌ها، رساله‌ها و نشریات است تا بدین‌وسیله دانشجویان دانشگاه سوره بتوانند در جامعه به صورت حرفه‌ای حاضر شوند.

مطالعه بیشتر

وبینار پژوهشی با محوریت «حکیم نظامی و تأثیر ایشان بر ادبیات قزاقی» به کوشش دانشکده هنر، با همکاری معاونت پژوهشی و معاونت فرهنگی-دانشجویی دانشگاه سوره، کمیسیون ملی یونسکو در ایران، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، روز چهارشنبه ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۰ برگزار شد.

مطالعه بیشتر

وبینار پژوهشی با محوریت «اخلاق، اسطوره و هنر از دیدگاه نظامی گنجوی» به کوشش دانشکده هنر، با همکاری معاونت پژوهشی و معاونت فرهنگی-دانشجویی دانشگاه سوره، کمیسیون ملی یونسکو در ایران، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، روز چهارشنبه ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۰ برگزار شد.

مطالعه بیشتر

وبینار پژوهشی با محوریت «شناخت ظرفیت‌های دراماتیک خمسه نظامی» به کوشش دانشکده هنر، با همکاری معاونت پژوهشی و معاونت فرهنگی-دانشجویی دانشگاه سوره، کمیسیون ملی یونسکو در ایران، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، روز چهارشنبه ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۰ برگزار شد.

مطالعه بیشتر

وبینار پژوهشی با محوریت «هفت روز هفته و مبانی رنگ‌شناسی ایران بر استناد هفت‌پیکر نظامی» به کوشش دانشکده هنر، با همکاری معاونت پژوهشی و معاونت فرهنگی-دانشجویی دانشگاه سوره، کمیسیون ملی یونسکو در ایران، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، روز چهارشنبه ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۰ برگزار شد.

مطالعه بیشتر

وبینار پژوهشی با محوریت «شناخت نسخه‌ خمسه تهماسبی» به کوشش دانشکده هنر، با همکاری معاونت پژوهشی و معاونت فرهنگی-دانشجویی دانشگاه سوره، کمیسیون ملی یونسکو در ایران، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، روز چهارشنبه ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۰ برگزار شد.

مطالعه بیشتر

وبینار پژوهشی با محوریت «این‌همانی‌ها و هماهنگی‌ها میان فردوسی و نظامی» به کوشش دانشکده هنر، با همکاری معاونت پژوهشی و معاونت فرهنگی-دانشجویی دانشگاه سوره، کمیسیون ملی یونسکو در ایران، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، روز چهارشنبه ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۰ برگزار شد.

مطالعه بیشتر

مرکز رشد، کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه سوره برای توسعه کارآفرینی و ارتقای سطح فعالیت‌های حرفه‌ای دانش‌آموختگان دانشگاه، در محل سرای نوآوری صنایع خلاق دانشگاه آزاد اسلامی برپا خواهد شد.

مطالعه بیشتر

افتتاحیه نمایشگاه آثار دستی و هنری دانشجویان دانشکده هنر سوره، روز یک‌شنبه 22 اسفندماه 1400 با حضور استادان، اعضای هیأت علمی، معاونین دانشگاه و جمعی از دانشجویان دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

وبینار آموزشی با موضوع «اهمال‌کاری و راه‌های مقابله با آن» به میزبانی کانون گرافیک و همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه سوره، روز چهارشنبه مورخ 18 اسفندماه 1400 ساعت 18:00 به صورت مجازی در سامانه LMS دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دانشکده هنر با همکاری معاونت پژوهشی و معاونت دانشجویی- فرهنگی دانشگاه سوره، کمیسیون ملی یونسکو در ایران، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، مجموعه برنامه‌هایی را در خصوص بزرگداشت حکیم نظامی گنجوی، پاسدار فرهنگ و هنر ایرانی و صاحب سبک داستان‌سرایی در ادبیات پارسی؛ برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

انقلاب ارتباطات نوع جدیدی از ارتباطات مجازی را که خالی از روح حاکم بر روابط واقعی اجتماعی است به وجود آورده است. از طریق ماهواره‌ها، اینترنت و شبکه‌های مجازی، جهان جدیدی به موازات جهان واقعی به وجود می‌آید و چنانچه شبکه به درستی مدیریت و از آن‌ها استفاده بهینه شود؛ می‌توان از آن به بهترین نحو برای پیشرفت علم و تکنولوژی استفاده کرد. همچنین در دنیای ارتباطات‌ علمی، شبکه‌های مجازی و اجتماعی را می‌توان از بسترهای مؤثر در تولید علم، اشتراک عقاید و رشد فردی و اجتماعی دانست.

مطالعه بیشتر