منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری

اخبار و اطلاعیه ها

سومین جلسه، دوره تخصصی روش تحقیق درمعماری و شهرسازی (روش تحقیق دلفی) به همت معاونت پژوهشی و با همکاری دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره، با حضور دکتر بهرام صالح پنج شنبه 4 دی ماه 1399 به صورت مجازی برگزار شد

مطالعه بیشتر

چهاردهمین جشنواره بین‌المللی سینمای مستند ایران «سینماحقیقت» با شناخت برگزیدگان در بخش‌های مختلف به کار خود پایان داد که تعدادی از دانش‌آموختگان دانشگاه سوره در این جشنواره افتخار کسب کردند.

مطالعه بیشتر

به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره، یک‌شنبه ۳٠ آذرماه ۹۹ از ساعت ۱۹:٠٠ تا ۲۱:٠٠ خانواده بزرگ سوره که متشکل از رییس، معاونان، اساتید و دانشجویان بود، یلدا را با یکدیگر در سامانه سیباد به‌صورت مجازی جشن گرفتند.

مطالعه بیشتر

نخستین جلسه،کارگاه پروپوزال نویسی ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد گروه ارتباطات اجتماعی به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده فرهنگ و ارتباطات، با تدریس دکتر امید علی مسعودی سه شنبه ، 18آذر ماه برگزار شد.

مطالعه بیشتر

هشتمین جلسه نقد و بررسی کتاب « درون پاراگراف چه می گذرد؟ » نوشته سایرس های اسمیت با ترجمه فرزانه آرین نژاد ، به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دانشکده هنرسوره به صورت مجازی برگزار شد .

مطالعه بیشتر

به همت موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری با همکاری معاونت های فرهنگی و اجتماعی،پژوهش و فناوری و آموزشی این وزارتخانه، دومین نشست از مجموعه نشست های گروه مطالعات و فضای مجازی صبح امروز(یکشنبه) برگزار شد.