اخبار و اطلاعیه ها

ورکشاپ اریگامی ظهر شنبه یکم اردیبهشت ماه با حضور دنا خاکسار در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کارگاه آموزشی تکنیک های تخصصی راکو با حضور استاد اسکندری (استاد سرامیک دانشگاه پلیماوس انگلستان) در محل دانشگاه سوره برگزار گردید.

مطالعه بیشتر

دفتر مددکاری و مشاوره دانشجویی دانشگاه سوره کارگاه های: [خود شناسی با محوریت انتخاب محیط شغلی] و [کارگاه آموزشی خودآگاهی با محوریت معنا در زندگی][ را برگزار می کند.

مطالعه بیشتر

هشتمین کارکاه آموزشی از مجموعه کارگاه های آموزشی گروه سینما با همت انجمن علمی سینما و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه سوره با موضوع فرایند درک فیلم با تدریس دکتر حمید فدوی روزهای دوشنبه و سه شنبه 20 و 21 فروردین ماه از ساعت 13 تا 16 در سالن سینمای شهید دکتر فهیمی دانشگاه سوره برگزار خواهد شد.

مطالعه بیشتر

دانشجویان رشته سینما گرایش کارگردانی دانشگاه سوره روز 23 اسفند ماه گذشته سر صحنه مجموعه تلویزیونی «هیات مدیره» به کارگردانی مازیار میری حاضر شده و حضور در یک پروژه عملی را به صورت کارگاهی تجربه کردند.

مطالعه بیشتر

کانونِ فیلمِ دانشگاه سوره آخرین فعالیت هنریِ خود در پایانِ سالِ جاری را در روز دوشنبه ٢۱ اسفند ماه ٩۶ با اکرانِ ٧ فیلمِ کوتاهِ منتخب انجمن سینمای جوانان ایران دفتر اصفهان، به پایان رسانید.

مطالعه بیشتر

سازمان زیباسازی شهر تهران در پیشواز از بهار 1397 و هم زمان با برگزاری سالانه هنرهای شهری بهارستان، چهارمین جشنواره هنری تخم مرغ های نوروزی را در دو بخش حرفه ای و دانشجویی با حضور اساتید دانشگاه سوره برگزار کرد.