منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری

اخبار و اطلاعیه ها

انجمن علمی سینما و کانون فیلم دانشگاه سوره با حمایت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، وبینار "ریویونویسی و معیار نقد مکتوب"، روز پنج‌شنبه 2 اردیبهشت‌ماه در سامانه سیباد دانشگاه سوره به‌صورت مجازی برگزار کرد.

مطالعه بیشتر

رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره از پذیرش دانشجو در مقطع دکتری دانشگاه سوره، برای نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۰ خبرداد و گفت: دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره نخستین دانشگاه غیر انتفاعی است که در مقطع دکتری ارتباطات، دانشجو می‌پذیرد.

مطالعه بیشتر

گروه معارف و عمومی دانشگاه سوره، با همکاری معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، نشست تخصصی "ساعتی با سعدی" را همزمان با روز بزرگداشت سعدی، چهارشنبه ۱ اردیبهشت‌ماه 1400، ساعت ۱۷ الی ۱۹ در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار کرد.

مطالعه بیشتر

انجمن علمی سینما وکانون فیلم دانشگاه سوره با حمایت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، وبیناری تحت عنوان درس‌گفتارهایی درباره ادبیات و سینما را در شنبه‌های اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰ به صورت مجازی برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

معاون پژوهشی دانشگاه سوره از برگزاری همایش ملّی آینده پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار" در سه حوزه هنر، معماری و فرهنگ و ارتباطات خبر داد و گفت: این همایش به مناسبت هفته پژوهش سال 1400 با هدف ارتقاء جایگاه آموزش عالی در سه حوزه آموزش هنر، معماری و فرهنگ و ارتباطات با رویکردهای نوین و جدید و دستیابی به نظام آموزشی کارآمد و پیشرو در ایران و حتی کشورهای منطقه و حرکت به سمت دانشگاه‌های کارآفرین در دانشگاه سوره برگزار می شود.

مطالعه بیشتر

انجمن علمی سینما وکانون فیلم دانشگاه سوره با حمایت معاونت دانشحویی و فرهنگی دانشگاه، برنامه‌ایی تحت عنوان ریویونویسی و معیارهای نقد مکتوب، روز پنج‌شنبه ۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰، ساعت 18 تا 20 به صورت مجازی برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه سوره و با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، به مناسبت ولادت کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی(ع) پویش نذر نان برای مناطق محروم برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

گروه معارف و عمومی دانشگاه سوره با همکاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، نشست تخصصی ساعتی با سعدی را در روز چهارشنبه ۱ اردیبهشت ماه 1400 از ساعت ۱۷ الی ۱۹ در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

بالا رفتن اعتبار تئاتر کشور در دوره پس از انقلاب، نشان از اهمیت و جایگاه والای هنر نمایش در تفکر و فرهنگ اسلامی است؛ زیرا پس از انقلاب، هنرهای نمایشی در تمامی سطوح به هنرمندان حرفه‌ای واگذار شد و دیگر مختص طبقه خاصی نبود و تحت انحصار تمامی مردم قرار گرفت.

مطالعه بیشتر

همزمان با آغاز هفته هنر انقلاب اسلامی دومین نشست آخرین روز ویژه برنامه‌های هفته هنر انقلاب اسلامی و گرامیداشت سالروز شهید سید مرتضی آوینی به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی، روز چهارشنبه 25 فروردین‌ماه 1400 برگزار شد.

مطالعه بیشتر

همزمان با آغاز هفته هنر انقلاب اسلامی، چهارمین نشست آخرین روز ویژه برنامههای هفته هنر انقلاب اسلامی و گرامی داشت سالروز شهادت سید شهیدان اهل قلم؛ سید مرتضی آوینی به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی، روز چهارشنبه 25 فروردین ماه 1400 برگزار شد.

مطالعه بیشتر

انقلاب اسلامی، سینمای ایران را از تباهی و انحطاط نجات داد و به آن رفعت و جایگاه بخشید؛ امروزه می‌بینیم که رشته سینما در هنرانقلاب اسلامی به خوبی جا افتاده است و علاقه‌مندان بسیار خود را در فضای اکادمیک دانشگاهی جذب کرده است و هرساله در جشنواره‌های رسمی فیلم‌های انقلابی و دفاع مقدس زیاد به چشم می‌خورد و طرفداران خود را نیز دارد.

مطالعه بیشتر

همزمان با آغاز هفته هنر انقلاب، پنجمین نشست آخرین روز ویژه برنامه‌های هفته هنر انقلاب اسلامی و گرامیداشت سالروز شهید سید مرتضی آوینی به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی، روز چهارشنبه 25 فروردین ماه 1400 برگزار شد.

مطالعه بیشتر

همزمان با آغاز هفته هنر انقلاب نخستین نشست روز پنجم ویژه برنامه‌های هفته هنر انقلاب اسلامی و گرامیداشت سالروز شهید سید مرتضی آوینی به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی، روز چهارشنبه 25 فروردین‌ماه 1400 برگزار شد.

مطالعه بیشتر

همزمان با آغاز هفته هنر انقلاب اسلامی، سومین نشست آخرین روز ویژه برنامه‌های هفته هنر انقلاب اسلامی و گرامیداشت سالروز شهادت سید شهیدان اهل قلم؛ سید مرتضی آوینی به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی، روز چهارشنبه 25 فروردین ماه 1400 برگزار شد.