اخبار و اطلاعیه ها

مدیر اجرایی معاون امور استان‌های انجمن سواد رسانه‌ای ایران از برگزاری نشست تخصصی «مسئله شناسی سواد رسانه‌ای در ایران» در روز پنج‌شنبه ۲۸ اردیبهشت‌ماه دانشگاه سوره با همکاری دانشگاه سوره و ساترا در خبر داد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات، دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره با همکاری معاونت پژوهشی، نشست‌ها و کارگاه‌هایی را با حضور استادان برتر حوزه ارتباطات برگزار می‌کند. در پنجمین روز از این سلسله جلسات در تاریخ ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۱۰ الی ۱۲ برگزار شد.

مطالعه بیشتر

«نمایش‌هایی هستند که محوریت آن‌ها مذهبی است و ما آن‌ها را تئاترهای مذهبی می‌خوانیم اما نقاطی هم وجود دارند که دقیقاً درباره خود امر مذهبی سخن نمی‌گویند. تعزیه به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین انواع هنرنمایشی اسلامی، ضرورتاً درباره اسلام نیست بلکه درباره ارزش‌های انسانی است که این‌گونه موضوعات همیشه در تئاتر جای دارند.»

مطالعه بیشتر

همایش بین‌المللی سواد رسانه‌ای آب با همکاری وزارت نیرو در تهران برگزار می‌شود. در این همایش دکتر امید علی مسعودی دانشیار دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره نیز کارگاه تکنیک‌های موفق روزنامه‌نگاری آب را برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

همزمان با هفته ارتباطات، دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره با همکاری معاونت پژوهشی، نشست‌ها و کارگاه‌هایی را با حضور استادان برتر حوزه ارتباطات برگزار می‌کند. سومین وبینار از این سلسله جلسات روز ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۱۳:۳۰ الی 15 برگزار شد.