اخبار و اطلاعیه ها

چندی پیش از رسانه دانشگاه سوره اعلام شد که رشته روابط عمومی گرایش رسانه‌های اجتماعی در مقطع کارشناسی ارشد ایجاد شده و قرار است از سال تحصیلی جدید پذیرای دانشجویان علاقه‌مند باشد. برای پی بردن به اهمیت آموزش‌های روابط‌عمومی و جزئیات بیشتر رشته جدید با «دکتر امید علی مسعودی» عضو هیأت علمی و رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره گفت‌وگو کردیم.

مطالعه بیشتر

در دومین روز نشست علمی که به مناسبت هفته صنایع‌دستی برگزارشده بود، استاد بهزاد اژدری هنرمند رشته سفال و سرامیک تجربیاتش را با دانشجویان رشته صنایع‌دستی در میان گذاشت.

مطالعه بیشتر

دوشنبه‌های نقد کتاب سوره در جلسه اخیر خود به‌نقد کتاب «زیبایی‌شناسی نگارگری قدیم ایران» پرداخت. در بخشی از اظهارنظر منتقد این نشست عنوان شد: نقدهای بسیار مؤدبانه و دقیقی در این کتاب صورت گرفته و همچنین عبارتی در این کتاب با عنوان "ذوق‌زدگی کودکانه صاحب‌نظران در مواجهه با نگارگری" ذکرشده که تعبیری بسیار زیبا و جسورانه است.

مطالعه بیشتر

سلامت روان همانند سلامت جسم به مؤلفه‌های گوناگون جسمی و روحی وابسته است. در محیط‌های آموزشی و به‌ویژه دانشگاه‌ها این مسئله دارای اهمیت و حساسیت بیشتری است و این موضوع ضرورت وجود واحدهای مشاوره در دانشگاه‌ها را توجیه می‌کند. به بهانه روز روان‌شناس و مشاور که چندی پیش بود با «دکتر سمیرا کرملو» روان‌شناس بالینی دانشگاه سوره گفت‌وگو کردیم.

مطالعه بیشتر

دکترمسعودی رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات و عضو هیأت علمی دانشگاه سوره در گفت‌و‌گو با «میز دانشجو» خبرگزاری فارس به توضیح چگونگی ارائه یک پاورپوینت مناسب برای دفاع در دوره دکتری می‌پردازد.