منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری

اخبار و اطلاعیه ها

وبیناری تحت عنوان "کارگاه تاریخ هنر" به همت کانون تئاتر و انجمن علمی نمایش دانشگاه سوره و با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، با حضور بابک توانایی، روز پنج‌شنبه ۱۳خرداد ماه ۱۴۰۰ به‌صورت مجازی در سامانه سیباد برگزار شد.

مطالعه بیشتر

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره، در ارتباط با شیوه نامه ارزیابی دستاوردهای پژوهشی در احتساب نمره تکمیلی پایان نامه‌های دانشجویان کارشناسی ارشد، توضیحاتی ارائه داد.

مطالعه بیشتر

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره گفت: دوره تابستان سال تحصیلی 1400 دانشگاه سوره، طبق شیوه نامه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره، 26 تیرماه آغاز می‌شود و تا 4 شهریور ماه ادامه می‌یابد.

مطالعه بیشتر

تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه سوره و موسسه آموزش عالی هنر و اندیشه اسلامی قم با هدف فعالیت‌های مشترک علمی و پژوهشی در زمینه هنر، معماری و ارتباطات روز یک‌شنبه 9 خردادماه 1400 منعقد شد.

مطالعه بیشتر

آموزش و پژوهش سلاحی است که با آن میتوانیم دنیا را تغییر دهیم. اکنون اهمیت آموزش در سطح جهان، به حدی است که گزارش توسعه جهانی سال ۲۰۱۸ را به موضوع آموزش و بحران‌های آن اختصاص داده‌اند و مقوله آموزش، عملاً تبدیل به یک دغدغه جهانی شده است.

مطالعه بیشتر

وبیناری تحت عنوان "کارگاه تاریخ هنر" به همت کانون تئاتر و انجمن علمی نمایش دانشگاه سوره و با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، با حضور بابک توانایی، روز پنج‌شنبه ۶ خرداد ماه ۱۴۰۰ به‌صورت مجازی در سامانه سیباد برگزار شد.

مطالعه بیشتر

هشتمین کرسی علمی ترویجی با موضوع «نسبت زیبایی‌شناسی و هنرهای سنتی در حکمت هنر هندو» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز چهارشنبه 5 خردادماه 1400 ساعت 14 الی 16 در دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

هفتمین کرسی علمی ترویجی با موضوع «تدوین الگوی ارتباطات اسلامی از منظر قرآن کریم» به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و همکاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، روز سه‌شنبه 4 خرداد ماه 1400 ساعت 16 الی 18 در دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دومین جلسه نشست «مهارت گفت‌وگو و نقد منصفانه با بررسی آسیب‌های آن در جامعه سیاسی ایران» به همت گروه معارف و عمومی معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره، روز سه‌شنبه 4 خردادماه 1400 برگزار شد.