منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری

اخبار و اطلاعیه ها

دوازدهمین نشست کرسی ترویجی با موضوع «مطالعه چگونگی اقتباس انیمیشن‌های کوتاه کمپانی «تانت میو» از اشعار سوررئالیستی فرانسه» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز شنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۰، در سامانه سیباد برگزار شد.

مطالعه بیشتر

پویایی، رشد و بالندگی روز افزون از اهداف اصلی تمامی مؤسسات آموزش عالی در سراسر کشور است. اما این امر بدون به‌روزرسانی دانش عملی و علمی سرمایه‏‌های انسانی از جمله استادان، امکان‌پذیر نیست.

مطالعه بیشتر

دومین پنل سمپوزیوم «آموزش مجازی تئاتر؛ ظرفیت‌ها و چالش‌ها» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و با همکاری انجمن علمی هنرهای نمایشی ایران؛ روز سه‌شنبه مورخ 7 دی‌ماه 1400 ساعت 18:00 الی 20:00 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

نخستین پنل سمپوزیوم «آموزش مجازی تئاتر؛ ظرفیت‌ها و چالش‌ها» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و با همکاری انجمن علمی هنرهای نمایشی ایران؛ روز سه‌شنبه مورخ 7 دی‌ماه 1400 ساعت 16:00 الی 18:00 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دوازدهمین کرسی ترویجی با عنوان «مطالعه چگونگی اقتباس انیمیشن‌های کوتاه کمپانی «تانت میو» از اشعار سوررئالیستی فرانسه»، به همت دانشکده هنر و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و همکاری دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی، در تاریخ شنبه 11 دی ماه ساعت 18 در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

ششمین نشست از فصل دوم نشست‌های «دوشنبه‌های نقد کتاب سوره» با موضوع نقد کتاب «ارتباطات تئاتر»، به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده فرهنگ و ارتباطات و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره؛ روز دوشنبه مورخ 6 دی‌ماه 1400 ساعت 18:00 الی 20:00 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دانشکده هنر با همکاری دانشکده فرهنگ و ارتباطات و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، در دومین فصل از جلسات «دوشنبه‌های نقد کتاب سوره»، روز دوشنبه 6 دی‌ماه 1400، به نقد و بررسی کتاب «ارتباطات تئاتر» نوشته شهرام گیل‌آبادی می‌پردازند.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته پژوهش، وبینار تخصصی تحت عنوان «نقش ادبیات پایداری در جوامع انقلابی»، به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، روز پنج شنبه مورخ 2 دی‌ماه 1400 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته پژوهش، وبینار تخصصی تحت عنوان «جامعه شناسی تاریخی ایران»، به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، روز چهارشنبه مورخ 1 دی‌ماه 1400 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته پژوهش؛ نشست تخصصی با موضوع «مدل کسب‌وکار رسانه‌ای» به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز سه‌شنبه مورخ 30 آذرماه 1400 ساعت 17:00 الی 19:00 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته پژوهش، وبینار تخصصی تحت عنوان «واکاوی مفهوم کرکسیون در نظام آموزش معماری ایران»، به همت دانشکده معماری و شهرسازی و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، روز سه شنبه مورخ 30 آذرماه 1400 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، وبینار تخصصی تحت عنوان"الزامات فرهنگی در پژوهش علمی و دوگانگی اندیشه‌ها" را با حضور «دکتر جواد صادقی جعفری»، سه‌شنبه ۳۰ آذرماه ساعت ۱۵ تا ۱۷ به صورت مجازی، برگزار کرد.

مطالعه بیشتر

دانشکده معماری و شهرسازی، مجموعه‌ای با سابقه و قدیمی در زمینه آموزش معماری است و برای اعتلای هنر آبا و اجدادی کشورمان از هیچ تلاشی فروگذار نکرده و ید طولایی در همکاری‌های علمی و حرفه‌ای داخلی و خارجی دارد.