منتظر باشید تا صفحه کامل بارگزاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگزاری

اخبار و اطلاعیه ها

همزمان با برگزاري نمايشگاه خط نقاشي در خانه فرهنگ كره جنوبی در برلين و به در خواست دانشگاه بامبرك آلمان کارگاه یک روزه علمی، آموزشی هنر خوشنویسی توسط احمد محمدپور استاد دانشگاه سوره ‎در قالب همکاری مشترک رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در آلمان و دانشگاه بامبرگ برگزار گردید.

مطالعه بیشتر

دانشجویانی که تقاضای وام خود را در مدت تمدید وام به امور دانشجویی ارائه و در سامانه ثبت گردیده است از تاریخ 19/12/97 لغایت 19/1/98 به شعبه انتخابی بانک قرض الحسنه مهر ایران مراجعه نمایند.

مطالعه بیشتر

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و کانون نویساک ورکشاپ [تاریخ شفاهی و مستندنگاری در داستان] با حضور ابراهیم عبداللهی، سه شنبه ۲۱ اسفندماه در محل دانشکده هنر دانشگاه سوره برگزار می شود.

مطالعه بیشتر

فیلم " جاده فرعی" به کارگردانی پندار اکبری و تهیه کنندگی مهدی گلستانیان دانشجوی رشته سینمای دانشگاه سوره در شانزدهمین جشن تصویر سال رونمایی شد.

مطالعه بیشتر

طبق اعلام معاون اداری مالی دانشگاه سوره و با هدف رفاه حال کارکنان در اسفندماه سال جاری کلیه کسورات با یک ماه تعویق به فروردین ماه سال بعد انتقال یافت.